Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
koçlara operasyon var haftaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Youth League de izlemistim saglam görüntü vermisti. Hala degeri sadece 1,5€ hayret edilcek bi is.Şu takıma defalarca Poku gibi birini alın dedik. Öyle biri olsa fenerin içinden geçerdi
O herifte nasıl bir ciğer var yav. Gerçi bize gelse Okan onun cigeini sökerYouth League de izlemistim saglam görüntü vermisti. Hala degeri sadece 1,5€ hayret edilcek bi is.
SelamO herifte nasıl bir ciğer yav. Gerçi bize gelse Okan onun cigeini söker
İyi değilim pazartesi akşamı anlayacağız ruh halimiziSelam
Nasılsın?
Kazanacağiz raad olİyi değilim pazartesi akşamı anlayacağız ruh halimizi
şampiyon olsakta rahat olamayacam. Avrupa'da bir beklentim yok bu hocayla. Okanla ne uzar ne kisalirsin. Futboldan soğudum. Pas özürlü takım yaptı biziKazanacağiz raad ol
Adamın vasat seviciliği nirvalarda gitmiş sivil vatandaşi savunmaya çıkmış simdide. Net iddiamdır cuesta dan daha iyi oynayabilecek bir GS taraftarı futbol sever vardır, bu da savunulur mu lan
Kötü bir futbolcuyu aslında değil milli takim oyuncusu vs diyerek kötü diyen kişilere karşı oyuncuyu savunmuş. Övüyor diyen olmadı. Savunulacak bir tarafı yok adamin dümdüz aşırı kötü bir futbolcu işte.Ben de bu oyuncu hakkında bu forumda ne yazdıysam aynısını söylemiş. Ama Türkiye'de okuduğunu ve dinlediğini anlama oranı oldukça düşük olduğu için oyuncuyu övüyor sanıyor çoğu kişi.
Hakikaten niye yapıldı bu imza töreni muslera hariç biri bile sözleşme imzalamadi.
Oyuncu iyi veya kötü olabilir sahaya çıktıkça görürüz onu. Mesele gelmeden önceki anlamsız önyargılı linçti. Yönetim 8 milyon gibi yüksek para vererek de yağ sürdü. Olay bundan ibaret. Nelsson gitmişken 2 stoper ihtiyacı vardı sadece Cuesta geldi. Bunu eleştiren yok pek. Sadece Cuesta ile yola çıkmak risk çünkü 3'lü oynuyoruz. O rotasyona lider stoper lazımdı bir tane de. Ya da yerli bir çözüm üreteceklerdi. Yapmadılar. Linci hak eden oyuncu değil yöneticiler bana göre.Kötü bir futbolcuyu aslında değil milli takim oyuncusu vs diyerek kötü diyen kişilere karşı oyuncuyu savunmuş. Övüyor diyen olmadı. Savunulacak bir tarafı yok adamin dümdüz aşırı kötü bir futbolcu işte.
Abi her ay düzenli olarak bir tanesiyle uzatıyoruz neyine yetmiyorBen bunu yazdan beri soruyorum. 1 sene olacak nerdeyse. Özellikle Torreira'yla gerçekten uzattık mı falan belli değil hiçbir şey...