GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koçlara operasyon var haftaya
images - 2025-02-22T203928.454.webp

Adamın vasat seviciliği nirvalarda gitmiş sivil vatandaşi savunmaya çıkmış simdide. Net iddiamdır cuesta dan daha iyi oynayabilecek bir GS taraftarı futbol sever vardır, bu da savunulur mu lan :asd:

Ben de bu oyuncu hakkında bu forumda ne yazdıysam aynısını söylemiş. Ama Türkiye'de okuduğunu ve dinlediğini anlama oranı oldukça düşük olduğu için oyuncuyu övüyor sanıyor çoğu kişi.

Son düzenleme:
Ben de bu oyuncu hakkında bu forumda ne yazdıysam aynısını söylemiş. Ama Türkiye'de okuduğunu ve dinlediğini anlama oranı oldukça düşük olduğu için oyuncuyu övüyor sanıyor çoğu kişi.
Kötü bir futbolcuyu aslında değil milli takim oyuncusu vs diyerek kötü diyen kişilere karşı oyuncuyu savunmuş. Övüyor diyen olmadı. Savunulacak bir tarafı yok adamin dümdüz aşırı kötü bir futbolcu işte.

Kötü bir futbolcuyu aslında değil milli takim oyuncusu vs diyerek kötü diyen kişilere karşı oyuncuyu savunmuş. Övüyor diyen olmadı. Savunulacak bir tarafı yok adamin dümdüz aşırı kötü bir futbolcu işte.
Oyuncu iyi veya kötü olabilir sahaya çıktıkça görürüz onu. Mesele gelmeden önceki anlamsız önyargılı linçti. Yönetim 8 milyon gibi yüksek para vererek de yağ sürdü. Olay bundan ibaret. Nelsson gitmişken 2 stoper ihtiyacı vardı sadece Cuesta geldi. Bunu eleştiren yok pek. Sadece Cuesta ile yola çıkmak risk çünkü 3'lü oynuyoruz. O rotasyona lider stoper lazımdı bir tane de. Ya da yerli bir çözüm üreteceklerdi. Yapmadılar. Linci hak eden oyuncu değil yöneticiler bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt