GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısır ilk 11 değildi bence yau

Takım serbest düşüşte fiziksel olarak bu bir gerçek

Mesela formda oldukları bi Barış Sara Yunus üçlüsü önünde Osimhen düşün

Kısır olmasını asla bekleyemem

Ama Barış bile artık yorgunluktan bayılacak gibi duruyor bazen

Tükendiler işte kısacası

Dar kadro + yüksek efor gerektiren oyunun acısını çekiyoruz.

Dün ligin 1. Yarısındaki Galatasaray olsaydı 3’ten aşağı atmazdık

Okan hoca belli etmemeye çalışıyor ama adeta hayatının td’lik dersini alıyor şu anda. Röportajlarında falan cümle aralarında belli oluyor bu. 13-14 kişiyle tüm sezon aynı şekilde gideriz diye düşünüyordu zira
Yunus 11 değildi.

İlkay kadroda olsun, oynasın. İlkay yeri gelir 8 de oynar. Kadromuzda olmasının zararı olmaz bence.

Ama bu takıma çalımcı hızlı vs bi 10 numara da şart.

İlkay var diye Rafa tarzı bi oyuncu alınmazsa problem o olur
hocam bize ilkay gitmez artık lemina-sara-torreira rotasyonu değişmeyeceği için

10 noya kesinlikle tempolu, inceci, şutu olan biri lazım

Yunus 11 değildi.

Yazdığım şekilde olsaydı da kısır olacaktı onu demek istedim.

Oyuncular şuan cidden üretim yapabilecek halde değiller maalesef

Tek çözümü ise dinlenmek başka yolu kalmadı bu noktadan sonra

Çünkü şuan yapacağın fizik antrenmanlarının faydasını hemen haftaya almayacağına göre

hocam bize ilkay gitmez artık lemina-sara-torreira rotasyonu değişmeyeceği için

10 noya kesinlikle tempolu, inceci, şutu olan biri lazım

Hah güzel noktaya değindin

İlkay pahalı olabilir ama örneğin Maestro vb birileri gelmeli

Mesela seneye 15 kasımda Şl maçı var, 12 kasımda TSL

Aga sen Torrik ve Lemina’yı dinlendireceksin mesela. Rotasyona gidebileceksin.

Yoksa yine yine aynı yere gelirsin yine ligin 2. Yarısı kaput olursun.

Okan hocanın oynatmaya çalıştığı futbol ligin ilk devresinde nasıl çok iyi işlediyse, ve şimdi nasıl çok kötüyse en büyük sebebi hocanın berbat kadro mühendisliği ve rotasyonsuzluğu

Lemina’yı hor kullanırsan o da çöker

Veya Sara sakatlandı mı, tamam hacı bu adam tamamen iyileşmeden döndürmeyin sahaya, hem ona hem takıma yazık,

30 kişilik kadro olalım demiyorum ama ben seneye bu takımın net iki tane çıkarabilmesi lazım hem Şl hem lig hem de Tr kupasında yolun sonuna kadar ilerlemesi için.

Son düzenleme:
Iki kanadin koca bir sifir ( Baris, Sallai). Baris en iyi 90 dakikasinda dahi son kararlarinda yuksek hata ile oynayan biri. Birde kotu hali tam 2. Sinif anadolu topcusu ( yorgun vs ok). 20 veren varsa oncelikle yerine iyi orta kesen atletik acik bulup satilmali. ( Or. AZ alkmaarin sol ve sag ondekiler gibi)
Sallai hem yetenegi hem hizi sinirli. Yedek olur
Yusuf: Yetenek yuksek, kafa yapisi , psilolojisi yerlerde.

Bu kadar transfere halen acik oyuncun yok. Koca takim, gunluk, haftalik planlama ile gidiyor.

Son soz, takimin gelecegi olarak gordugumuz Okan'a; Butun bu organizasyon eksikligi ve oyunda ki dudus ilk senende olsaydi tamam, 3. Senen de bunun ozru yok. Galatasaray sadece lig odakli bir takim olamaz. Basiretsiz , capsiz yoneticilerin planlamayi daha zor hale getirdigini gormekle beraber, sana ait butun secim haklarinda bu sene israrla yanlis yaptin.

Once 25. Sampiyonluk ve sonrasinda Futbol A S de koklu degisiklikler olmaz ise ( cok onemli bir menajer, simitci ahlatci ile vedalasma gibi) , seneye bu mevcut sistem her turlu paramparca olur. Bu capsizlari atayan ve gorevden almayam baskandan organizasyon degisikligi beklemek ise pek mumkun degil.

Son düzenleme:
fbnin en büyük transferi skriniar oldu

dybala ve skriniar ismi çıktığında futbol profosorloro istememişti

bunlara sallailer cuestalar hak!

kavukcu alacakdı

bu profların rolmodeli hatipoğlu gibiler yüzünden adım adım vasatsaraya evriliyoruz!

Erden Timuruda böyle yediler!!!!

okanın hakkını yemeyeyim kavukcuyla dybala için kasımda italyadaydı

yok yaşı yok başı
kalite düşmanı ahmaklar!!!!

fbnin en büyük transferi skriniar oldu

dybala ve skriniar ismi çıktığında futbol profosorloro istememişti

bunlara sallailer cuestalar hak!

kavukcu alacakdı

bu profların rolmodeli hatipoğlu gibiler yüzünden adım adım vasatsaraya evriliyoruz!

Erden Timuruda böyle yediler!!!!

okanın hakkını yemeyeyim kavukcuyla dybala için kasımda italyadaydı

yok yaşı yok başı
kalite düşmanı ahmaklar!!!!

Herkes gözünü sürekli gidip yenildiğimiz veya elendiğimiz için zikik kuzey takımlarına çevirdi çünkü. Onlar gibi olalım isteği oluştu.

Kimse de demedi ki iyi de bu kuzey takımları bizi yeniyor da gidip Avrupa kupa mı kazanıyorlar?

Yoo

Bi başarıları var mı?

Yoo

Aynı takımlar gidip bazen City’e bile kök söktürüyor ama City kaliteli ayaklarıyla kazanmasını biliyor

Futbolda başarı = kaliteli futbolcu

Ayağına top gelen topu geriye doğru sürmeye başlayıp geriye oynuyor nasıl üretecek bu takım

barışla sallaiyi bir turuyorlar

biri sürekli öne giderken diğeri top süremiyor ayağına top bile yakışmıyor

barış formsuz olabilirde şu adamla bir tutmaları cinnetlik bir durum ya

vallah cinnet geçireceğim!!!!

3 yıldır takımın başında olan hocamız doldur boşalt dışında hiçbir taktiği yok. Karagümrükten Marcao yu da alsan bunu oynardın zaten, Osimhen in neden aldık tonla para verdik. Elimizdeki kalite Okan ile ziyan oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt