Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.851
- 5.003
Eyvah!
Her sponsorlukta önce iç işleri bakanlığına, sonra tff'ye, sonra uefa'ya, sonra bm' ye, sonra da nasaya sakıncası yoktur onayı için başvuru yapılması lazım artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah!
Eyvah!
Cidden bizim çinli sponsor ne oldu ? Herkes yine unuttuÇinli sponsor denen bu muydu? Bir de sezon bitti neredeyse erkek futbol takımı deniyor ama formada yer yok neye sponsor olacaklar? Süpürge üreten bir firma Kemerburgaz tesislerine bu akıllı süpürgeler mi olacak ne olacak yada uzun süreli bir sponsorluk mu?
Eğer bahsedilen başka Çinli sponsor yoksa buymuş herhalde.Cidden bizim çinli sponsor ne oldu ? Herkes yine unuttu
Dünki aciklamada öyle yaziyorduMou için şikayet edilmesi gereken yer savcılık olmamalı,o adama bizim ülkede ceza verdirirleemi hiç ,şikayet edilecek yer uefa ve fifa olmali
Daha oncede söyledim o işler taraftarın gazını alma işleri, taraftara ayrı konuşup perde arkasında haciosmanla acunla filan ayrı konusan bir gs yönetimi var karşımızdaDünki aciklamada öyle yaziyordu
Bu biraz da rakiplerin daha cok oynatmamak icin sahaya cikmalariyla alakali. Bizim kisirlig8miz islerine geliyor. Galatasaray'dan alinacak bir puan onlar icin altin degerinde.Ligde son 5 maçta yalnızca 1 gol yemişiz ki Antep/Rize deplasmanları ve Fenerbahçe maçlarını oynadık, bu savunmayı ciddiye ya da ön plana alan anlayaşımız ilerisi için ümit vermek ile birlikte hücumsal anlamdaki kısırlık ise ümit kırmakta. Ön tarafta Mertens'in tükenmesi ve Yunus'un sakatlanması koş-koş oyuncularına mecbur bıraktı bizi, sonuçları ön tarafımızdaki oyuncuların form durumu belirleyecek. Transfer döneminde hep bir kanat almamız gerektiğini yazmıştım şimdi tam onun eksikliğini yaşadığımız döneme giriyoruz.
Cidden bizim çinli sponsor ne oldu ? Herkes yine unuttu
Ben artık bizim yönetimin saçmalıklarına alıştım şahsen. Malzeme buHerhalde yine kandirildik. Kemerburgaz ve Bankalar Birligininden sonra 3. güzel kolpa.