GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın yaşadığı şey formsuzluk değil çöküş

3 aydır aşağı gidiyoruz

ligin çok üstünde 1-2 adam olmasa muhtemelen fatih hocanın ikinci döneminin ikinci yılı veya skibbenin bırakmasına giden süreç gibi olurduk

tık nefes şampiyon oluruz olursak

6 puan kapanır ya 1-2 puana ya ikili averaja düşer

mevcut yönetim ve hoca ile ve karşımızdaki koalisyon ile seneye beşiktaş durumuna düşeriz gibi görünüyor
Bizim tarihimiz zaten genelde böyle. Başarılı (lig bazında) oluruz, sonra bi nadasa çekiliriz. Nadas zamanı yakın gibi gözüküyor. Ama sonra fene yükseliş başlar.

Dedigime belki itiraz edeceksiniz belki de "kalbim dayanmaz" diyeceksiniz ama ikili averajla şampiyon olsak ne zevkli olur. Puahajajajaj

Dünkü kepazeliği sindirebilmek mümkün değil. İstedikleri yabancı hakem yönetirken, rakibi kırma şansı ayağına gelmiş evinde oynuyorsun yenersen fark 10 olacak dağılacaklar hepsini susturacaksın. Pozisyon yok, şut yok, korner yok, organizasyon yok. Rakibin hücum hattında dedeler oynuyor tehdit oluşturacak topçuları yok. Tüm riskleri alıp baskı kurman gerekiyorken sıfır pozisyonla bitirilen bir derbi. Rezaletin açıklanabilir bir tarafı yok benim için. Yok biz de pozisyon vermemişiz, yok beraberlik bize yarıyormuş ne yaramasi kardeşim yensen bitircen ligi.

Arif abi ben bu Maç'tan önce 1 Puan'a fittim :D Bu sezon Lig daha zor o kadar algı yaptılar şampiyonluk için 1 şey söyleyemem :D Bizim takıma 1.10 tarzında 1 Oran açmışlar ama o da pek güvenilir değil :D
Yaptiklari algilari kirmak Okan ve topcularin elinde. Ozellikle Muslera. Cikip kaptanligini yapsin. Surda kalmis 12 mac. 36 puanin 30unu toplasan sampiyonsun. Bir grup halinde gormek te var mac mac gitmek te. Hangi yol onlar icin daha uygunsa oyle yapsinlar. Biz destek veririz. Yaptigimiz elestiriler de yerini buluyor gibi.

Dünya üzerinde her yerde ırkçılık olarak algılanan maymun türkiyede sadece betimleme benzetme tümleç özne yüklem vs vs diye kılıf uydurmaya çalışılıyor. Bizzat uefanın el atması lazım bu olaya ve ağzıyla itiraf edilen bu ırkçılığa ceza verilmeli.

Yaptiklari algilari kirmak Okan ve topcularin elinde. Ozellikle Muslera. Cikip kaptanligini yapsin. Surda kalmis 12 mac. 36 puanin 30unu toplasan sampiyonsun. Bir grup halinde gormek te var mac mac gitmek te. Hangi yol onlar icin daha uygunsa oyle yapsinlar. Biz destek veririz. Yaptigimiz elestiriler de yerini buluyor gibi.
Bu sezon çok sıkıntılı 1 sezon ama Arif abi.Osimhen'e 1 Maç'ta Kırmızı Kart verseler bile takımın dengesi değişir..

Bu sezon çok sıkıntılı 1 sezon ama Arif abi.Osimhen'e 1 Maç'ta Kırmızı Kart verseler bile takımın dengesi değişir..
Ozellike Sanchez ve Osimhen'i sakatlamak ve kart gordukmek icin cabaliyorlar. Kart icin kendilerini de bazen kasiniyorlar. Onu elimine etmeleri kendi ellerinde. Ama sakatlama konusunda yaptiklari serefsizlikler gozumden kacmamakta.

Doğu başkana teşekkürler

IMG_7738.webp

Arkadaşlar bugün hiç gündemi takip edemedim. Osimen, Eren ve Sallai sağlık durumu bilgi var mı?

Ne saçma sezon ya

Tüm ilk yarı çok iyi hücum hattı leş savunma geçirdik

Şimdi geri dörtlü toparlandı bi de Lemina eklendi Muslera bile şampiyonluk modu açtı ama hücumda iş yapamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt