GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada seneye 1-2 tane dünyanın elit kulüplerinde forma şansı bulamayan veya yedek düşmüş oyuncu kapmak lazım. Böyle bi tane stoper, bi tane de kanat veya 10 numara alırsak tadından yenmez.

Yok yedek, yok yaşı var falan demeyin. Bu adamların yedeklerinin yedeği bile bize seviye atlatıyor. Aradaki seviye farkı olağanüstü.

takımın yaşadığı şey formsuzluk değil çöküş

3 aydır aşağı gidiyoruz

ligin çok üstünde 1-2 adam olmasa muhtemelen fatih hocanın ikinci döneminin ikinci yılı veya skibbenin bırakmasına giden süreç gibi olurduk

tık nefes şampiyon oluruz olursak

6 puan kapanır ya 1-2 puana ya ikili averaja düşer

mevcut yönetim ve hoca ile ve karşımızdaki koalisyon ile seneye beşiktaş durumuna düşeriz gibi görünüyor
Çöküş en doğru tanım. Sanki hiç gol atamayacağız gibi

Morata döndükten sonra bence kadro böyle olmalı.

bacc752493645a9c2ab8b7d4bbe83cce3435986.webp

Bi an mutsuzluk, bi umutsuzluk çöktü üstüme

Genç arkadaşlar çok anlamayabilirler ama ifade etmeye çalışacağım dilim döndüğünce,

Türk milleti olarak biz hep Avrupa'ya "biz de buradayız" dedik, demeye gayret gösterdik

Sadece futbol değil, yönetmenlerimizin uluslararası ödül almasından tutun, Eurovision 1.'liğine kadar,

Bizi görmezden gelemezsiniz, biz de buradayız demek için çabalayan, hep yüzünü Avrupa'ya dönmeye çalışan bi ülkeydik

Fakat gelinen son 20 yılın neticesinde, işler o kadar tersine döndü ki.

İliklerimize kadar orta doğulu olduk.

Bilmiyorum. Bence millet olarak o eski hevesimiz, o eski zihniyetimiz de kalmadı.

Biz Avrupa takımıyız diyoruz da millet olarak o kimliğimizi kaybettikten sonra, istesen de olamıyorsun işte.

Son düzenleme:
Bi an mutsuzluk, bi umutsuzluk çöktü üstüme

Genç arkadaşlar çok anlamayabilirler ama ifade etmeye çalışacağım dilim döndüğünce,

Türk milleti olarak biz hep Avrupa'ya "biz de buradayız" dedik, demeye gayret gösterdik

Sadece futbol değil, yönetmenlerimizin uluslararası ödül almasından tutun, Eurovision 1.'liğine kadar,

Bizi görmezden gelemezsiniz, biz de buradayız demek için çabalayan, hep yüzünü Avrupa'ya dönmeye çalışan bi ülkeydik

Fakat gelinen son 20 yılın neticesinde, işler o kadar tersine döndü ki.

İliklerimize kadar orta doğulu olduk.

Bilmiyorum. Bence millet olarak o eski hevesimiz, o eski zihniyetimiz de kalmadı.

Biz Avrupa takımıyız diyoruz da millet olarak o kimliğimizi kaybettikten sonra, istesen de olamıyorsun işte.
Karabasan gibi çöküldü üzerimize çünkü.

Yerel kafa ile global arenadayız her sahada iş, yönetim, futbol, siyaset her şey.

En az 20 yıl sürer geri gelmemiz.

Voleybolcu kızların kazandığı başarıyı çıkar Türk insanını gururlandıran ve çoğunluğu Türklerden oluşan bir başarı hiç yok.

UEFA alırken 18 Türk 5 yabancı ile almıştık. Şimdi kaliteli yerli futbolcular bir elin parmağını geçmiyor o da 2-3 takıma dağılmış durumda ve seviyesinde yerelin ötesinde değil.

Karabasan gibi çöküldü üzerimize çünkü.

Yerel kafa ile global arenadayız her sahada iş, yönetim, futbol, siyaset her şey.

En az 20 yıl sürer geri gelmemiz.

Voleybolcu kızların kazandığı başarıyı çıkar Türk insanını gururlandıran ve çoğunluğu Türklerden oluşan bir başarı hiç yok.

UEFA alırken 18 Türk 5 yabancı ile almıştık. Şimdi kaliteli yerli futbolcular bir elin parmağını geçmiyor o da 2-3 takıma dağılmış durumda ve seviyesinde yerelin ötesinde değil.

Renktaş boldladığım kısım o kadar önemli bir konu ki,

Bugün her şeyi yabancıya emanet etme olayı sinirimi çok bozuyor. -ki ben öyle aman aman milliyetçi biri falan da değilim.

Ben bugün dünyada elit seviye kulüplere baktığımda hepsinde çok net bir sürü as kendi ülkesinin oyuncusunu görüyorum.

Senin bunu yerlilerle yapabilmen senin doğru zihniyetini paylaşabildiğini, insanların bu zihniyette ortak bi noktada buluşabildiğini gösteriyor.

Bu Ahmet Selim Kul denen herifin "ırkçılık değil bu" diye canhıraş savunuşuna çok bilendim ya. Bu adamı iyi takip edip söylemlerinde hukuki bir açığını yakalayıp cezasını çektirmek lazım. Nasıl yırtıyor kendini ırkçılık değil buuu, bak Afrikalılar savunuyor, bla bla...

Yabancı hakem işinin üstüne gitmeliyiz, dün yerli bir hakem olsa o leminanin pozisyona penaltı verirdi, yerli hakemlerin istisnasız hepsi feneri koruyor, acun ve Ali baya düşük zekalı adamlar yabancı yine kendilerinde patlar, ayrıca 2 tane derbiyi yabancı hakemle oynamak çok iyi olur deplasmanda.

Daha önce Okan hocaya açıklama yasağı gelmeli demiştim, dün yine türk hakemlerini övmüş, gerçekten Okan hocanın zeka seviyesi ile alakalı şüphelerim var, belli ki çok zeki bir adam değil, hayır işin değişik yani türk hakem yönetse ona da sovecekti, ama bir bakıyorsun yerli hakemleri övüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt