Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Yabancı hakemler maçları yönetsin daha rahat şampiyon oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi boyle parami aliyip kacayim modunda yonetecekse hic ugrasmasinlar.Yabancı hakemler maçları yönetsin daha rahat şampiyon oluruz.
Öyle yapacaklar tabi ama bize dezavantaj oluşturmaz bu durum.Hepsi boyle parami aliyip kacayim modunda yonetecekse hic ugrasmasinlar.
Eger herkes kendi hakemini ayarlayqcaksa karsilacak takimlar kendi aralarinda belirlesinler kimin gecelegini.Öyle yapacaklar tabi ama bize dezavantaj oluşturmaz bu durum.
Adamin dogru tek cumlesi yok inanilmaz ya
Kim sakatlandı?Biz neden sakatlık haberlerini fener holiganından alıyoruz cidden sıkıldım.
Çöküş en doğru tanım. Sanki hiç gol atamayacağız gibitakımın yaşadığı şey formsuzluk değil çöküş
3 aydır aşağı gidiyoruz
ligin çok üstünde 1-2 adam olmasa muhtemelen fatih hocanın ikinci döneminin ikinci yılı veya skibbenin bırakmasına giden süreç gibi olurduk
tık nefes şampiyon oluruz olursak
6 puan kapanır ya 1-2 puana ya ikili averaja düşer
mevcut yönetim ve hoca ile ve karşımızdaki koalisyon ile seneye beşiktaş durumuna düşeriz gibi görünüyor
Hepsi boyle parami aliyip kacayim modunda yonetecekse hic ugrasmasinlar.
Alaman donercisi buldum yakinlarda ona gidip bakiim.Yınaytıd sıteytste zurna dürüm varmı Arif abi
Karabasan gibi çöküldü üzerimize çünkü.Bi an mutsuzluk, bi umutsuzluk çöktü üstüme
Genç arkadaşlar çok anlamayabilirler ama ifade etmeye çalışacağım dilim döndüğünce,
Türk milleti olarak biz hep Avrupa'ya "biz de buradayız" dedik, demeye gayret gösterdik
Sadece futbol değil, yönetmenlerimizin uluslararası ödül almasından tutun, Eurovision 1.'liğine kadar,
Bizi görmezden gelemezsiniz, biz de buradayız demek için çabalayan, hep yüzünü Avrupa'ya dönmeye çalışan bi ülkeydik
Fakat gelinen son 20 yılın neticesinde, işler o kadar tersine döndü ki.
İliklerimize kadar orta doğulu olduk.
Bilmiyorum. Bence millet olarak o eski hevesimiz, o eski zihniyetimiz de kalmadı.
Biz Avrupa takımıyız diyoruz da millet olarak o kimliğimizi kaybettikten sonra, istesen de olamıyorsun işte.
Karabasan gibi çöküldü üzerimize çünkü.
Yerel kafa ile global arenadayız her sahada iş, yönetim, futbol, siyaset her şey.
En az 20 yıl sürer geri gelmemiz.
Voleybolcu kızların kazandığı başarıyı çıkar Türk insanını gururlandıran ve çoğunluğu Türklerden oluşan bir başarı hiç yok.
UEFA alırken 18 Türk 5 yabancı ile almıştık. Şimdi kaliteli yerli futbolcular bir elin parmağını geçmiyor o da 2-3 takıma dağılmış durumda ve seviyesinde yerelin ötesinde değil.