GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1740568310267.webp

F********çe maçında adalesinde çekme hisseden Eren Elmalı ‘nın kramptan dolayı ağrı hissettiği, önemli bir şeyi olmadığı bildirildi.

F********çe maçında adalesinde çekme hisseden Eren Elmalı ‘nın kramptan dolayı ağrı hissettiği, önemli bir şeyi olmadığı bildirildi.
Futbol tarihimizde ilk defa böyle bir şey duyuyorum genelde ikinci° zorlanma ile başlar bizim sakatlıklar

Sezonun kalanında biraz teknik direktör dokunuşu görmek istiyorum. Hep oyuncuların bireysel performanslarıyla bir yere varmayalım.

Yav dinsiz nevzat!
Fb de bizle aynı sayıda maça çıktı aynı oyuncularla onlarda yorgunluk olmuyormu bu mazaret olmamalı. Bizimkiler sistemsizlikten aşırı efor sarfediyor bazı oyuncular diğerlerinden fazla zorlanıyor, takım olamazsan gayet normal, lemina 3 kişilik oynamasa maç gitmişti bunu sorgulaması lazım okan beyin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 mücadelen 6 tanesini kazanabilmiş Sallai
10 mücadeleden 3 tanesini kazanabilmiş Barış

Gol atamayıp pozisyona giremeyişimizin en basit özeti burada.

31 mücadelede 9 defa kazanabilmiş kanatlarımız

Skriniar-Çağlar-Yusuf tandemi yerine Djiku-Amrabat olsa oranlar farklı olurdu bana göre ama yine de çok düşük bir yüzde rakip defansların fizik gücüne rağmen.

Çünkü bu iki ismin en temel olayı ikili mücadele gücü. O olmayınca zaten top tekniği çok alt kalıyor.

Anadolu maçlarında ki yüzdelerine de bakmak lazım sağlıklı kıyas için.

Barış’ın özellikle çok daha yüksektir diye düşünüyorum.

Lemina’nın yürüyen GS olmasında da FT hocamın etkisi büyüktür.

Okan döneminde ayrılanların çoğu takımla kötü ayrılıyor.
Bu doğru maalesef. Fatih Terim'in özellikle son dönem oynattığı topu beğenmeyen biri olarak adam yönetimi konusunda Dünya standartlarını bile üstünde olduğunu kabul etmek gerek. Kerem Aktürkoğlu ilk yıl Barış ikinci yıl bu sene de Lemina kurtarırsa şampiyonluğu kurtaracak ve hepsi Terim dönemi transferi ayrıca. Bizden ayrılan Angelino, Oliveira, Zaha, Ziyech, Nelson, hatta Batshuayi bile güzel ayrılmadı.

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

21 mücadelen 6 tanesini kazanabilmiş Sallai
10 mücadeleden 3 tanesini kazanabilmiş Barış

Gol atamayıp pozisyona giremeyişimizin en basit özeti burada.

31 mücadelede 9 defa kazanabilmiş kanatlarımız

Skriniar-Çağlar-Yusuf tandemi yerine Djiku-Amrabat olsa oranlar farklı olurdu bana göre ama yine de çok düşük bir yüzde rakip defansların fizik gücüne rağmen.

Çünkü bu iki ismin en temel olayı ikili mücadele gücü. O olmayınca zaten top tekniği çok alt kalıyor.

Anadolu maçlarında ki yüzdelerine de bakmak lazım sağlıklı kıyas için.

Barış’ın özellikle çok daha yüksektir diye düşünüyorum.
Bu kanatlarla sabaha kadar oynasak gol atamayız. Gs hücum hattının 1. özelliği teknik beceri ve kreatiflik olmalı. Freiburg değil burası, şampiyonluğa oynayan takımın hücum oyuncuları bukadar düz oynayan topçular olamaz

Bu kanatlarla sabaha kadar oynasak gol atamayız. Gs hücum hattının 1. özelliği teknik beceri ve kreatiflik olmalı. Freiburg değil burası, şampiyonluğa oynayan takımın hücum oyuncuları bukadar düz oynayan topçular olamaz
En azından biri gol atıyor ama Sallai’nin kabul edilebilir yanı yok.

Barış’ın da geçen seneki asister kimliğine dönmesi lazım.

Bu sene daha çok golü düşünüyor ve bireysel oynuyor bazı pozisyonlarda. Şampiyonluk haftalarında biraz da asist odaklı olmalı.

Sallai’den zerre umudum yok. 1 gol daha atar maksimum ve belki 1 asist şansına.

Yunus acil olarak formunu bulmalı sakatlık sonrası. Pas yapamıyoruz o yokken.

Lemina-Yunus-Torreira-Mertens/Morata-Osimhen

Ne kadar topu dürtmeden pas atabilen tekte oynayan adam o kadar daha iyi futbol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt