- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi.
Galatasaray: 1.12
Fenerbahçe: 3.25
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim şampiyon olurSüper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi.
Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi.
Öyle bir soru ki hangi takımı cevap versen de ban yemen muhtemelKim şampiyon olur
Futbol tarihimizde ilk defa böyle bir şey duyuyorum genelde ikinci° zorlanma ile başlar bizim sakatlıklarF********çe maçında adalesinde çekme hisseden Eren Elmalı ‘nın kramptan dolayı ağrı hissettiği, önemli bir şeyi olmadığı bildirildi.
kaçtı şerefsizlerle oynamadan evvel
Fb de bizle aynı sayıda maça çıktı aynı oyuncularla onlarda yorgunluk olmuyormu bu mazaret olmamalı. Bizimkiler sistemsizlikten aşırı efor sarfediyor bazı oyuncular diğerlerinden fazla zorlanıyor, takım olamazsan gayet normal, lemina 3 kişilik oynamasa maç gitmişti bunu sorgulaması lazım okan beyin.Yav dinsiz nevzat!
1.13'tü üstadkaçtı şerefsizlerle oynamadan evvel
%65 biz oluruz gibi admirimKim şampiyon olur
Sezonun kalanında biraz teknik direktör dokunuşu görmek istiyorum. Hep oyuncuların bireysel performanslarıyla bir yere varmayalım.
oranlar fb şampiyon olur diyorKim şampiyon olur
Bu doğru maalesef. Fatih Terim'in özellikle son dönem oynattığı topu beğenmeyen biri olarak adam yönetimi konusunda Dünya standartlarını bile üstünde olduğunu kabul etmek gerek. Kerem Aktürkoğlu ilk yıl Barış ikinci yıl bu sene de Lemina kurtarırsa şampiyonluğu kurtaracak ve hepsi Terim dönemi transferi ayrıca. Bizden ayrılan Angelino, Oliveira, Zaha, Ziyech, Nelson, hatta Batshuayi bile güzel ayrılmadı.Lemina’nın yürüyen GS olmasında da FT hocamın etkisi büyüktür.
Okan döneminde ayrılanların çoğu takımla kötü ayrılıyor.
Bu kanatlarla sabaha kadar oynasak gol atamayız. Gs hücum hattının 1. özelliği teknik beceri ve kreatiflik olmalı. Freiburg değil burası, şampiyonluğa oynayan takımın hücum oyuncuları bukadar düz oynayan topçular olamaz21 mücadelen 6 tanesini kazanabilmiş Sallai
10 mücadeleden 3 tanesini kazanabilmiş Barış
Gol atamayıp pozisyona giremeyişimizin en basit özeti burada.
31 mücadelede 9 defa kazanabilmiş kanatlarımız
Skriniar-Çağlar-Yusuf tandemi yerine Djiku-Amrabat olsa oranlar farklı olurdu bana göre ama yine de çok düşük bir yüzde rakip defansların fizik gücüne rağmen.
Çünkü bu iki ismin en temel olayı ikili mücadele gücü. O olmayınca zaten top tekniği çok alt kalıyor.
Anadolu maçlarında ki yüzdelerine de bakmak lazım sağlıklı kıyas için.
Barış’ın özellikle çok daha yüksektir diye düşünüyorum.
En azından biri gol atıyor ama Sallai’nin kabul edilebilir yanı yok.Bu kanatlarla sabaha kadar oynasak gol atamayız. Gs hücum hattının 1. özelliği teknik beceri ve kreatiflik olmalı. Freiburg değil burası, şampiyonluğa oynayan takımın hücum oyuncuları bukadar düz oynayan topçular olamaz