GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1740575124841.webp

Alanyaspor ile oynayacağımız hafta FB BAY geçiyor.

Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarımızı kazanırsak fark 9 puan olur.

Sonraki hafta biz 14/03 Cuma günü Antalyaspor'u yenersek fark 12 puan

FB ise 16/03 Pazar günü Samsunspor maçına Kadıköy'de 12 puan geride çıkacak.

Şu senaryoda psikolojileri ve algıları çok bozulacaktır. Milli maç arasında FB'nin velev ki Samsunspor'u da yensin 9 puan geride kaldığı futbol ikliminde 2 hafta boyunca çok hırpalarlar.

Psikoljik üstünlüğü alabileceğimiz çok önemli 3 maç var önümüzde. Hepsi de kazanabileceğimiz takımlar. Bu maçları alırsak rakip camia strese girer.

Ekli dosyayı görüntüle 281048

Şu senaryoda psikolojileri ve algıları çok bozulacaktır. Milli maç arasında FB'nin velev ki Samsunspor'u da yensin 9 puan geride kaldığı futbol ikliminde 2 hafta boyunca çok hırpalarlar.

Psikoljik üstünlüğü alabileceğimiz çok önemli 3 maç var önümüzde. Hepsi de kazanabileceğimiz takımlar. Bu maçları alırsak rakip camia strese girer.

bizim bay haftası fener kimle oynuyor

Şunu kafalarının içine soksan yine başka bişey var böyle değildir derler

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu senede muhtemelen 1 ya da 2 puan farkla şampiyon oluruz sezon bitince bizim maçı keşke kazansaydık diye dizlerini döveceklerine yine yapı yapı diye ağlarlar puhahah

Bu bir varsayım. Varsayımlara girersek çıkamayız işin içinden. Biz de Avrupa maçı oynadık 2 tane. Maçların seyrine bakılırsa daha yorgun olan da bizdik. Ben Galatasaray'ı bu sezon hiç bir maçta bu kadar emniyetli oynarken görmedim. 0 risk ile oynanıp bitirildi maç. Bir daha da bu oyunu ligde göreceğimizi sanmıyorum. Belki BJK deplasmanı.
Ileri giderimemekteki beceriksizligimizi sifir risk olarak mi algiliyorsun? Kendi yari sahamizda eveleyip geveledigimiz sonra da Muslera'ya geri gonderilen her top bir riskti.

Ekli dosyayı görüntüle 281048

Şu 3 maç en büyük kırılma noktası olacak. 3 maçı da kazanırsak akabinde gelen iki deplasmandan da 1 beraberlik 1 galibiyet aldığımız anda çok büyük bir avantaj sağlarız. Önümüzdeki 2 deplasman çok önemli oradan kayıpsız çıkmamız lazım.

Arkadaşlar bir video dönüyor Namert Hakanin, Osimhene bir hareketi var Icardi görüntüden ceza aldı malumunuz. Kulüp bu konuda bir aksiyon aldı mı ?

Geriden okuyarak geldim ama bu konuda bisey göremedim forumda.

Arkadaşlar bir video dönüyor Namert Hakanin, Osimhene bir hareketi var Icardi görüntüden ceza aldı malumunuz. Kulüp bu konuda bir aksiyon aldı mı ?

Geriden okuyarak geldim ama bu konuda bisey göremedim forumda.
İlhan Tüysüz'ün verdiği habere göre TFF hukuk departmanına şikayette bulunulmuş. PFDK'ya sevk ederler mi göreceğiz. Konu Icardi olunca muamelede gecikmemişlerdi.

Bizim camiada, Acun ve Mourinho gibi isimleri rezil edebilecek kapasiteye sahip, yönetimden bağımsız bir medya yok.

En kötü ihtimalle, böyle 1-2 spor adamına ihtiyacımız var. Sami Yen Haber bu tanıma yakın olsa da, yetersiz kalıyor.

Birgun ,çok iyi bir yönetici çıkıp bunların yıllardır yaptıkları pislikleri kanıtlı videolu vs şekilde yüzlerine vurup bunları rezil edermi dersiniz ?

Birgun ,çok iyi bir yönetici çıkıp bunların yıllardır yaptıkları pislikleri kanıtlı videolu vs şekilde yüzlerine vurup bunları rezil edermi dersiniz ?
Ülkede yaptıklarıyla kim rezil olmuş ki? Rezil olmak, utanmak. bunlar makul insanlar arasında konuşulacak şeyler. Acun, Koç gibi patolojik insanlara iletişim yoluyla bir şeyleri kabul ettiremezsin.

Ülkede yaptıklarıyla kim rezil olmuş ki? Rezil olmak, utanmak. bunlar makul insanlar arasında konuşulacak şeyler. Acun, Koç gibi patolojik insanlara iletişim yoluyla bir şeyleri kabul ettiremezsin.
Yani demek istediğim onlara birsey kabul ettirmek değil, onlar zaten klinik vakaa imkanı yok duzelmezler çünkü öfkeleri akillarinin önünde lakin demek istediğim tüm gerçekleri hakemler vs yani bizi itham ettikleri şeyleri.buna feto.dahil çıkıp belgeli vs şekilde canlı yayında yapacak ve bunların yüzüne vuracak bir yönetici çıkarmış acaba demek istemiştim

Yani demek istediğim onlara birsey kabul ettirmek değil, onlar zaten klinik vakaa imkanı yok duzelmezler çünkü öfkeleri akillarinin önünde lakin demek istediğim tüm gerçekleri hakemler vs yani bizi itham ettikleri şeyleri.buna feto.dahil çıkıp belgeli vs şekilde canlı yayında yapacak ve bunların yüzüne vuracak bir yönetici çıkarmış acaba demek istemiştim
dediğin gibi belgeli bi canlı yayın yapılsın yine inanmayacaklar ki :D

hatta daha fazla yalan söyleyecekler hakkımızda :D

Yunus 2 aydır sakattı ve sınırdaymış

Çocuğu kulübeye oturtup sarı kart yedirip kartlarını temizletmek bir allahın kulunun aklına gelmemiş

Çocuk cezalı değilken sakattı
Sakatlığı bitti cezalı oldu

Hem de paşa maçı varken,elde kanat yokken,ligin son periyoduna girerken,kendisine de ihtiyacımız varken

Vallahi anlayamıyorum bazı şeyleri artık

dediğin gibi belgeli bi canlı yayın yapılsın yine inanmayacaklar ki :D

hatta daha fazla yalan söyleyecekler hakkımızda :D
Abicim benim derdim karşı tarafın inanması filan değil, senin markana armana sürekli birileri iftiralar hakaretler ediyor saha içinde hakem madem birseyler diyor hocan için kulübün için küfürler ediyor ama sen tüm bunları korumak adına kılını kipirdatmiyorsun ,sen sustukça ozaman ne oluyor dahada arttiriyorlar saldiriyi ayrıca sağlam cevaplar verirsen ki bunu erden yapmıştı biraz karşı tarafta kitlenir kalır, adamlara birleri ananas dedik 1 gün boyunca sesleri çıkmadı
Şu an adım gibi eminim koç tarafı bizim yönetim ve başkanın kalmasını en çok isteyenler

sallai kariyeri boyu sağ önde oynayıp sol taraftan gelen ataklarda ceza sahası içi veya ön çizigisine koşu yapıp goller bulmuş bir herif biz tuttuk onu sağ bek oynattık, sol açıkta bire birde etkili olsun da pozisyon üretsin falan diye oynattık tabi ki verim alamayız.
Ayrıca son 4 maçın en çok efor harcayanı herif.
Düşmesi de normal.

Ne diyeyim ayağıyla futbol oynayan koşarak eksik kapatma çalışması yapan adam şuna zaman harcıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt