GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre her daim hayal satmaktı. Hiç bir zaman bonservisinin alınacağına ihtimal vermedim hem o parayı tek oyuncuya biz veremeyiz hem biz verecek olsak bile Osimhen kariyerini burada sürdürmek istemez diye düşünüyordum. Gider PL'ye 5-6 sene sonra döner zaten.
Yaşı genç. Mutlaka PL'de oynamayı deneyecektir. Her topçunun hayali ve hedefi PL'de boy göstermek.

Senin liginin izlenme oranı belli. Vitrin yok. Burada kalırsa milli takıma bile çağrılmayabilir bir süre sonra.

ben olsam morata'yı da almam kesinlikle.

bariz şekilde sakatlık problemi olan bir oyuncu kendisi. 30+ dönemine girmiş, artık bu noktadan sonra o fizik ileriye gitmez.

icardi ise muhtemelen son sezonunu tamamlar. geçmişine duyduğum vefa sebebiyle icardi'nin bir sene daha kalmasına ok diyorum. normalde onun dahi kalmasını istemem.

kısacası her ikisi ile de yolları ayırıp tabanca gibi 2 forvet alırım.
Bu yaz dönemine kesinlikle sportif direktör lazım

Bu kulüpteki kimse transfer işine karışmamalı

Çok derin bi planlama gerekli, bu yazı iyi geçiremezsek 2-3 sene duraklama dönemine girilir tekrar

Bu yaz dönemine kesinlikle sportif direktör lazım

Bu kulüpteki kimse transfer işine karışmamalı

Çok derin bi planlama gerekli, bu yazı iyi geçiremezsek 2-3 sene duraklama dönemine girilir tekrar
kesinlikle.

yaz dönemi yapılanmasında, tam iki ucu keskin bıçak durumunda olacağız bence. ya batacağız, ya çıkacağız.

aslında fb ve bjk'ye göre ana omurgamız kesinlikle daha iyi. doğru yapılacak hamleler ile yapılacak akıllıca bir refreshsiyon, takımımızı şaha kaldıracaktır.

tabi mevcut yöneticilerle değil. onların yapacağı maksimum iş, cuesta gibi bir adamı 8 m euro bonservis ile almak olacaktır.

Osimhene cidden yazık ettik

Düzgün bi takımda çok dehşet iş yapabilirdi

Sürekli oyuncu değiştirmek yerine sadece tdyi değiştirsek yemin ediyorum nefret kustuğumuz çoğu topçu için vay bee aslında iyi oyuncuymuş deriz

Kabul edeceğini bilsem Fatih Terim'i futboldan sorumlu yönetici olarak görmek isterdim. Basın sözcülüğünü de üstlenir kallan olurdu Okan Buruk'a. Hoca bu sezon Erden Timur da olmayınca kaldıramadı süreci.

Osimhen gibi olmasa da atletik oyuncu bulabiliriz. Bize İcardi gibi bitirici lazım.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gerceklikten kopma mevzusu ilk şike dönemi başladı

Adamlar gözlerinin gördüğü 1000 sayfalık tapeyi reddetti o gunden beri artarak devam ediyor bu şizofreni
İşin ironik kısmı şu ; muhalif fblilere sorsan 17-25 tapeleri gerçek ayakkabı kutuları vs. O tapeleri de fetöcüler aldı sizinkileri de. Gram utanma, tutarlılık ok bunlarda.

Kabul edeceğini bilsem Fatih Terim'i futboldan sorumlu yönetici olarak görmek isterdim. Basın sözcülüğünü de üstlenir kallan olurdu Okan Buruk'a. Hoca bu sezon Erden Timur da olmayınca kaldıramadı süreci.

Fatih hoca hiç uygun değil bence sebebi ise karakteri. Bence kendisi de bunu bildiği için hiç kalkışmıyor böyle şeylere.

Bu tarz egolar öyle yöneticilik vs olmaz kesmez. Kulüp başkanı bile olsa TD’ye karışır eder yapamaz yani.

Fatih hoca ya TD olur, ya TFF başkanı ya da tek başına program yapar

size bir soru:

bu yabancı hakem konusu artık kulüpler için "isteme/istememe" saçmalığına döndü ve bazı kulüpler açıkça bu konu ile ilgili tarafını beyan etti ya,

sizce bundan sonra türk hakemleri bu takımların maçlarını yönetirken, kulüplerin bu konu ile ilgili tutumları, hakemlerin maçları yönetiş şeklini etkiler mi?

örneğin, türk hakemlerini aleni şekilde aşağılayan mou'nun fb'sinin maçlarını hangi psikoloji ile yönetir bir türk hakemi bundan sonra? ya da tam tersi, türk hakemlerine güvenilmesi gerektiğini açıkça beyan eden gs ve sivas'ın maçları nasıl yönetilir?

O parayı toplasak bile sadece osiye sıkmak aşırı saçma bence

Sene sonu kaleci, sol bek, stoper, 10 no, kanat alınacak en kötü ihtimalle

Moratayı almadık diyelim bi de santrafor ihtiyacı olacak

Minimum bu 6 topçuya ortalama 10ar milyondan 60 milyon lazım

Bek ve stoper alınmasın artık fenalık geldi.

size bir soru:

bu yabancı hakem konusu artık kulüpler için "isteme/istememe" saçmalığına döndü ve bazı kulüpler açıkça bu konu ile ilgili tarafını beyan etti ya,

sizce bundan sonra türk hakemleri bu takımların maçlarını yönetirken, kulüplerin bu konu ile ilgili tutumları, hakemlerin maçları yönetiş şeklini etkiler mi?

örneğin, türk hakemlerini aleni şekilde aşağılayan mou'nun fb'sinin maçlarını hangi psikoloji ile yönetir bir türk hakemi bundan sonra? ya da tam tersi, türk hakemlerine güvenilmesi gerektiğini açıkça beyan eden gs ve sivas'ın maçları nasıl yönetilir?

Aptallar neye sebep olduklarının farkında bile değiller.

size bir soru:

Tff'nin salaklığı. Tff zaten açıkça Türk hakemlerine güvenmeyin onlar maç yönetemez dedi o yabancı hakemi getirerek. Bu bir tercih şimdi Tff'nin omurgasını göreceğiz madem Türk hakemleri Süper lig maçı yönetemez o zaman bundan sonra düşme potası, şampiyonluk ve Avrupa için mücadele eden takımların maçlarının hepsine yabancı hakem atamalı bunu yapmıyorsa Tff omurgasız, satılmış bir Tff olduğu tekrar görülecek.

size bir soru:

Kendilerini beğendirmek için Fener lehine her türlü ahlaksızlığı, olmayan penaltıları, olmayan faulleri, kırmızı kartları havada uçuşur Fener lehine. Sen bizi sevmiyorsun, biz de seni cezalandırıyoruz demezler. Kabul görmek isterler.

Yabancı hakem sayesinde ligin bitimine 3-4 hafta kala şampiyon bitirmemizi sağlar.

Rize de en fazla 1 puan alabilirdi, öyle düşün. Sen Hatay'da penaltını alıp 3 puanla dönebilirdin.

Hakem hatalariyla en çok puan kazanan takım Fenerbahçe, buna rağmen sadece Show yapmak, Galatasaray’ın hakem hatalariyla sampiyon olduğu algısı yaratmak için yabancı hakem istediler. Birkaç hafta sonra pişman olup, yerli hakemlere güvenmek istiyoruz deseler hiç şaşırmam.
Bizim yönetim ise yabancı hakem istemiyor, neden istemediğini anlamıyorum ama aksine bütün maclarin yabancı hakemler tarafından yönetilmesi için bastırmalı. Biz yabancı hakem istemiyoruz, yerli hakemlere güceniyoruz diyince sanki yerli hakemler bizim lehimize daha çok hata yapıyorlarmış gibi bir algı oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt