Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.928
- 48.248
- 4.933
Bu yavşaklar naptı yav. @mods editleyelim lütfen.Muq ama yasaklı kaynak kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yavşaklar naptı yav. @mods editleyelim lütfen.Muq ama yasaklı kaynak kral
Bravo levent ağabey
Baba o saç denen herifle iki ay takılsam benim de kafa başka çalışmağa başlar herif işinde çok iyi. Önder Özen gibi bi adam bile bu hale geldi düşün.Önder özen sağlıklı düsünebilen mantikli bir adamdi yaw ne oldu herife 2 ayda
O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.
O hic degilse zipliyordu. Hatta cirkeflesip dirsek falan bile atiyordu.cuesta serdar aziz gibi bişey
5 ay var önünde kanks eşek olsa her türlü verir.
O değilde bu leminanın müdahalesinin devamı daha komikmiş ya lan. Kostiç kalkıp itmeye çalışıyor fake yemiş![]()
![]()
![]()
Neden diyelim ki. Tepkimizde haklıydık. Bu durum maçı nasıl yönettiğinden bağımsız olarak değerlendirilmeli. Sen yabancı hakem getireceksen iki tarafın da onayladığı bi hakem getirmek zorundasın, kimsenin kafasında soru işareti olmamalı. Nasıl yönettiği başka bir gündem. Yani dünyada elit hakem mi kalmadı da orta hakem mariborlu var mariborlu. İsterse feneri doğrasaydı yine tepkimizde haklıydık sadece yine bi iş yapmaya çalıştınız yine sıvadınız diye dalga geçerdik en çok.Bu vincic için ortalığı ayağa kaldırdık(ben dahil)
Adam hiç operasyon çocukluğu yapmadı
Hiç çıkıp birimiz bile yanlış düşünmüşüz günahını almışız dedik mi
Vincicin getirilme amacı sahaya yabancı madde atılırsa maçı tatil etmektiBu vincic için ortalığı ayağa kaldırdık(ben dahil)
Frankowski ileride oynar arkası jelertYunus cezalı
Şallai sakat
Kanatta kim oynayacak kasımpaşa maçında.
Mourinho hayranı sanırım kendisini mouya benzettiler övüp duruyorÖnder özen sağlıklı düsünebilen mantikli bir adamdi yaw ne oldu herife 2 ayda
Cidden böyle bir şey olabilir mi abiVincicin getirilme amacı sahaya yabancı madde atılırsa maçı tatil etmekti
Bi ara meşale atıldığında durdu fblilerin attığını görünce devam ettirdi
Her dokunmaya basket maci edasinda duduk caldi. Daha ne yapsin? Turk hakemi de bunlari calardi. Millet bekledi ki ikili mucadeleye izin verecek, Bati Avrupa Ligleri'ndeki gibi oyunun hizli oynanmasina musaade edecek. Ama o ne yapti? Tempoyu caldigi ucuz basket faulleriyle oyle bir yavaslatti ki eminim herkes maci izlerken got bored (Turkcesini yazamiyorum farkli anlama geliyorBu vincic için ortalığı ayağa kaldırdık(ben dahil)
Kendisinden ve ailesinden helallik istedimBu vincic için ortalığı ayağa kaldırdık(ben dahil)
Bu mactaki pozisyon ozelinde bu istatistigin nesini inceleyeyim ki? Adamlar tek pozisyon ile penaltidan fazla XG cikartmis. Zaten sacmalik burada basliyor.Futbolda skor az olduğu için her istatistiğin zayıf tarafları var. O yüzden her istatistiğin ne anlama geldiğini iyi anlayıp, zayıf olabilecek tarafını düşünüp, buradan gelecek +/- faktörleri de hesaba katarak değerlendirmek gerek.
sallai durumu ciddi degil dediler muhtemelen yetişir yada franky ön tarafta oynarYunus cezalı
Şallai sakat
Kanatta kim oynayacak kasımpaşa maçında.
O yüzdendi bütün çaba. Baktılar bizimkiler atmıyor, nasıl içeri sokulduğu belli olmayan meşaleleri bizim taraftarın ğstğne attılar stat galeyana gelsin diyeCidden böyle bir şey olabilir mi abi