GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder özen sağlıklı düsünebilen mantikli bir adamdi yaw ne oldu herife 2 ayda

Bu vincic için ortalığı ayağa kaldırdık(ben dahil)

Adam hiç operasyon çocukluğu yapmadı

Hiç çıkıp birimiz bile yanlış düşünmüşüz günahını almışız dedik mi

O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.

Futbolda skor az olduğu için her istatistiğin zayıf tarafları var. O yüzden her istatistiğin ne anlama geldiğini iyi anlayıp, zayıf olabilecek tarafını düşünüp, buradan gelecek +/- faktörleri de hesaba katarak değerlendirmek gerek.

Neden diyelim ki. Tepkimizde haklıydık. Bu durum maçı nasıl yönettiğinden bağımsız olarak değerlendirilmeli. Sen yabancı hakem getireceksen iki tarafın da onayladığı bi hakem getirmek zorundasın, kimsenin kafasında soru işareti olmamalı. Nasıl yönettiği başka bir gündem. Yani dünyada elit hakem mi kalmadı da orta hakem mariborlu var mariborlu. İsterse feneri doğrasaydı yine tepkimizde haklıydık sadece yine bi iş yapmaya çalıştınız yine sıvadınız diye dalga geçerdik en çok.

Yunus cezalı
Şallai sakat

Kanatta kim oynayacak kasımpaşa maçında.

Vincicin getirilme amacı sahaya yabancı madde atılırsa maçı tatil etmekti

Bi ara meşale atıldığında durdu fblilerin attığını görünce devam ettirdi

Her dokunmaya basket maci edasinda duduk caldi. Daha ne yapsin? Turk hakemi de bunlari calardi. Millet bekledi ki ikili mucadeleye izin verecek, Bati Avrupa Ligleri'ndeki gibi oyunun hizli oynanmasina musaade edecek. Ama o ne yapti? Tempoyu caldigi ucuz basket faulleriyle oyle bir yavaslatti ki eminim herkes maci izlerken got bored (Turkcesini yazamiyorum farkli anlama geliyor :D ) olmustur.

Yazın sattığımız kadar al kuralına uymalıyız hem bonservis hem maaş olaraktan

Futbolda skor az olduğu için her istatistiğin zayıf tarafları var. O yüzden her istatistiğin ne anlama geldiğini iyi anlayıp, zayıf olabilecek tarafını düşünüp, buradan gelecek +/- faktörleri de hesaba katarak değerlendirmek gerek.
Bu mactaki pozisyon ozelinde bu istatistigin nesini inceleyeyim ki? Adamlar tek pozisyon ile penaltidan fazla XG cikartmis. Zaten sacmalik burada basliyor.

Cidden böyle bir şey olabilir mi abi
O yüzdendi bütün çaba. Baktılar bizimkiler atmıyor, nasıl içeri sokulduğu belli olmayan meşaleleri bizim taraftarın ğstğne attılar stat galeyana gelsin diye

Acun maç sonu ağlıyordu yabancı hakem gelince hiçbir şey atmadılar görüyormusunuz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt