- 3 Temmuz 2012
- 139.186
- 87.708
- 5.338
cok beklersın dostum ftyiHatip ve diger eleman terimden baskasini getirmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok beklersın dostum ftyiHatip ve diger eleman terimden baskasini getirmez.
kovamazla tabii ki ...Okan hoca istifaaa etmez...
KOvacak yönetim de yok.
cuesta olmasa gider berkanı alır oraya koyardıO boş topçuyu transfer eden de onay veren de suçlu
namağlup falan bir şeyler anlatıyordun sallama yaw. dediğin farklı bir şeyi denedi işte. cuestayı alıp 3lüye döndü iyi kötü işleyen çarkı bozdu.
E takım ve kanatlar dediğin kadar kötüyse niye namağlup bitiririz yazıyorsun. Cuestayı sokmasa iyi kötü bitirebilirdik maçıDaha dün yazdım ve sen alıntılayıp cevapladın hatta
Bu maç Barış Sallai ile başlarsa olmaz. Yusuf Berat birileri bu maç denenmek zorundaydı
İki tane kazma kanatla bu kadar
Düzgün topçu alsınlar. Gidip ota bota 7-8 milyon verip getiriyorlar. Bu cuesta sallai falan gs topçusu değillercuesta olmasa gider berkanı alır oraya koyardı
E takım ve kanatlar dediğin kadar kötüyse niye namağlup bitiririz yazıyorsun. Cuestayı sokmasa iyi kötü bitirebilirdik maçı
Fotodan vizyonsuzluk akıyor
4 ay önce falan direkt namağlup bitiririz diyordun. bugün yumuşatmışsın. neyse tahmin işini azaltNamağlup bitiririz demedim, namağlup bitirme şansımız var dedik
He hala aynı şey geçerli
Ama bu şekilde namağlup bitiririz de 12 maçta 5 galibiyet 7 beraberlik falan, 2. Oluruz işte
Hala mizah kovalayıp eglenebiliyorsun ya pesss
Hala mizah kovalayıp mizah yapabiliyorsun ya pesss
cok beklersın dostum ftyi