GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
namağlup falan bir şeyler anlatıyordun sallama yaw. dediğin farklı bir şeyi denedi işte. cuestayı alıp 3lüye döndü iyi kötü işleyen çarkı bozdu.

Daha dün yazdım ve sen alıntılayıp cevapladın hatta

Bu maç Barış Sallai ile başlarsa olmaz. Yusuf Berat birileri bu maç denenmek zorundaydı

İki tane kazma kanatla bu kadar

Daha dün yazdım ve sen alıntılayıp cevapladın hatta

Bu maç Barış Sallai ile başlarsa olmaz. Yusuf Berat birileri bu maç denenmek zorundaydı

İki tane kazma kanatla bu kadar
E takım ve kanatlar dediğin kadar kötüyse niye namağlup bitiririz yazıyorsun. Cuestayı sokmasa iyi kötü bitirebilirdik maçı

@Oğuzhan Sesko O yazıyı gören 2'miz temsili kanks yav :D
akasya-durağı-sinan-2.webp

E takım ve kanatlar dediğin kadar kötüyse niye namağlup bitiririz yazıyorsun. Cuestayı sokmasa iyi kötü bitirebilirdik maçı

Namağlup bitiririz demedim, namağlup bitirme şansımız var dedik

He hala aynı şey geçerli

Ama bu şekilde namağlup bitiririz de 12 maçta 5 galibiyet 7 beraberlik falan, 2. Oluruz işte

Namağlup bitiririz demedim, namağlup bitirme şansımız var dedik

He hala aynı şey geçerli

Ama bu şekilde namağlup bitiririz de 12 maçta 5 galibiyet 7 beraberlik falan, 2. Oluruz işte
4 ay önce falan direkt namağlup bitiririz diyordun. bugün yumuşatmışsın. neyse tahmin işini azalt

bosverın futbol konusmayalım

İlk olarak torreira ve bay kesilecek bu takımdan..torreira gitsin aşk acısını kulübede yaşasin. Kerem demirbay,sara lemina 3 lu orta sahası şart..Yunus ve jakops acil olarak takıma dönmeli,en kötü jakops bu erenden iyidir.yunustan başka kanat oyuncumuz yok salai ve bay boş adamlar..Yunus morata jakops kerem demirbay bu takıma monte edilmeli..

İçimiz kan ağlıyor resmen

Sinir krizi geçirdim evde fırlattığım şeyleri toparlarken de sövdüm

Şu maçı bu hale getiren Okan ve hakem yazıklar olsun

Kan doğradınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt