GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3’lüde merkez stoper genelde 6 numara gibi takılıyor. Fener’de Amrabat da bu sayede işe yaradı.

Yani günün sonunda Torreira’yı bile üçlüde kullanabilirsin. Zira Inter veya City de üçlü oynarken böyle yapıyor.
Lig Fark'ı var ama reis.Her Maç'ta öyle yapmıyolar ama.Lemina'yı stoperde oynatırsa ben şampiyonluk beklemem..

Zaten bizdeki sorun kalite, teknik, taktikten ziyade başka noktada hocada tükenmişlik var bu sebeple bir şey üretemiyor ve saçmalamaya başladı. Oyuncularla hoca arasında eski bağ yok. Oyuncularda da disiplin sorunu var daha çok saha dışındaki kendilerine iyi bakmıyorlar orada da hocaya yardımcı olacak bir yönetici eksikliği var.
ben hocada tükenmişlik olduğunu sanmıyorum.

bir şey üretemediği de doğru değil.

bu sezonun fikstürünü açın bakın, bizim 2 ve daha fazla farkla kazandığımız maç sayısı 5 ya da 6dır zaten.

hücum gücümüz çok yüksekti ve yediğimizden fazlasını atarız planıyla yürüdük hep.

Hücumda icardi sakatlanınca bu planı yine zorladık ama olmadı. devre arasında bir takım takviyeler yaptık, İcardinin boşluğunu da bence doldurabilecek tek oyuncu olan Morata transferiyle doldururuz dedi hoca. Morata alındı. Şans o da sakatlandı.

Hücumda yediğimizden bi fazlasını atamaz duruma gelince (yunus icardi morata) bu defa yememeye odaklanmak istedik.

Yunus ve Morata döndüğü zaman yine bi fazlasını atarız düşüncesine dönülecek. kaçınılmaz bu

bu kadroyla bu ligde böyle oynarsın.

2 Maçı kayıpsız geçersek milli ara sonrası dönüşlerimizde hep pozitif oldu bu yıla kdr. yükseleceğimizi düşünüyorum.

ztn fikstür de haftada 1'e döndü

Bu saatten sonra 3lüye dönmek doğru olmaz kanaatindeyim. Son haftalardaki durumun dizilişle ilgisi yok. Yani fatura zaten 3lü sisteme çıkartılıp bak takım 4lüye döndü maçı aldı tespiti yapıldıktan sonra, 4lüyle puan kaybı gelince yine 3lüye vs. oyuncak etmek olur. Belki Frankowski'den alınan verimi arttırır ancak takımın dengesini daha çok bozabilir. Nispeten daha rahat 2 maç var var bunları alıp puan farkını 7 (7.5) yapabilirsek FB'nin BAY geçmesiyle, sistemi vs düşünmeyiz ondan sonra.

bu sezonun fikstürünü açın bakın, bizim 2 ve daha fazla farkla kazandığımız maç sayısı 5 ya da 6dır zaten.

hücum gücümüz çok yüksekti ve yediğimizden fazlasını atarız planıyla yürüdük hep.

Hücumda icardi sakatlanınca bu planı yine zorladık ama olmadı. devre arasında bir takım takviyeler yaptık, İcardinin boşluğunu da bence doldurabilecek tek oyuncu olan Morata transferiyle doldururuz dedi hoca. Morata alındı. Şans o da sakatlandı.

Hücumda yediğimizden bi fazlasını atamaz duruma gelince (yunus icardi morata) bu defa yememeye odaklanmak istedik.

Yunus ve Morata döndüğü zaman yine bi fazlasını atarız düşüncesine dönülecek. kaçınılmaz bu

2 Maçı kayıpsız geçersek milli ara sonrası dönüşlerimizde hep pozitif oldu bu yıla kdr. yükseleceğimizi düşünüyorum.

Keşke hoca tükenmiş ve üretemiyor bahanelerini kabul etyseydin

Yediğimizden bir fazlasını atarız taktiği nedir yaa

Daha neler okuyacağız bakalım burada

Keşke hoca tükenmiş ve üretemiyor bahanelerini kabul etyseydin

Yediğimizden bir fazlasını atarız taktiği nedir yaa

Daha neler okuyacağız bakalım burada

yeni bir şey değil bu söylediğim. geçen sezondan beridir böyleyiz biz. hücum gücüyle ilerliyoruz.

Morata yedek oturmayacak mecbur çift forvete dönülecek. 4-4-2 yerine 3lü bize daha uygun gibi her ne kadar beceremesek de

Yukarida uclu sistemde nasil bir 11/dizilis olacagini yazdik, olur da yine dortlu defans ile devam ederse ilerideki uretkenlik sorununu cozmek icin daha farkli bir dizilis yapmali:

Muslera
Frankowski--Sanchez--Abdulkerim--Eren
Lemina---Torreira(Sara)
Baris--------------------Yunus
Morata
Osimhen​

korkunç ihtimal olan diğer bir durumda fenerin ligi alıp, uefa’da yarı final/final oynaması. okan buruk’un son iki aydaki inanılmaz hataları bizi kısa vadede şok etkisi yaratacak bir duruma sürükleyebilir. yaptığımız hiçbir transferden verim alamadı adam, korkunç bir başarısızlık. osimhen’i saymıyorum, zaten ligin çok üstünde bir oyuncu. osimhen fenerde olsaydı 20+ golü vardı şu ana kadar

Leminayı stopere çekip son hamlesini yapacak

Beyler büyük ihanet dönüyor haberiniz olsun

Sarı gözlüklünün rezil kepaze açıklamalarını da yeterince konuşmadık, rakiplerinin analizinin yapılmadığını çıkın oynayın dendiğini alenen itiraf etmiş oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt