GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kim istiyor acaba? 19 yaşında Watford almış. İsteyen kalacak mı? Şu andaki transfer haberleri mantıklı ve ciddi gelmiyor şahsen bana. Samiyenhaber acaba biraz ortalık sakinleşsin diye mi giriyor bu haberleri?

Bu degil mi?

Bilmem diğerinin adı da aynı. Orta sahada yabancılardan giden olmalı o zaman. Torreira gidici mi mesela?
Senin dedigin baska biri , onun adi da baska. Bu samiyenin dedigi oyuncu Belcika'da oynuyor. Torreira kalsin kalmasin orta sahaya genc ve yeni kan lazim oyle ya da boyle.

Senin dedigin baska biri , onun adi da baska. Bu samiyenin dedigi oyuncu Belcika'da oynuyor. Torreira kalsin kalmasin orta sahaya genc ve yeni kan lazim oyle ya da boyle.
Yabancı sınırı kalkacak mı? Yoksa sınıra takılır o yüzden dedim. Ha Torreira- Boca'ya 10+ milyona gidebilir yerine zaten Lemina geldi Sara 8 no, bu genç yedek olabilir.

Yabancı sınırı kalkacak mı? Yoksa sınıra takılır o yüzden dedim. Ha Torreira- Boca'ya 10+ milyona gidebilir yerine zaten Lemina geldi Sara 8 no, bu genç yedek olabilir.
Yabanci siniri hala netlesmedi, zaten onumuzdeki sezonlarin planlamasi da buna bagli gerci bu TFF ile daha ne kadar devam edilecek orasi bile muamma.

1741015236699.webp

Okanı hoca yapan adammış

Günay/Muslera
Davinson Lemina Apo/Cuesta
Frankowski Torreira Sara Eren/Jakobs
Yunus/Mertens
Barış/Morata Osimhen​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt