Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.512
- 12.013
- 1.418
Hoca istifa etmezse sampiyonluk gider umarim yonetim erken müdahale eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim istiyor acaba? 19 yaşında Watford almış. İsteyen kalacak mı? Şu andaki transfer haberleri mantıklı ve ciddi gelmiyor şahsen bana. Samiyenhaber acaba biraz ortalık sakinleşsin diye mi giriyor bu haberleri?
Niye etsin ki 4 puan farkla öndeHoca istifa etmezse sampiyonluk gider umarim yonetim erken müdahale eder
Kim istiyor acaba? 19 yaşında Watford almış. İsteyen kalacak mı? Şu andaki transfer haberleri mantıklı ve ciddi gelmiyor şahsen bana. Samiyenhaber acaba biraz ortalık sakinleşsin diye mi giriyor bu haberleri?
Bilmem diğerinin adı da aynı. Orta sahada yabancılardan giden olmalı o zaman. Torreira gidici mi mesela?Bu degil mi?
![]()
Mahamadou Doumbia - Spelersprofiel 25/26
Mahamadou Doumbia, 22, uit Mali ➤ Al-Ittihad Club, sinds 2025 ➤ Centraal middenveld ➤ Marktwaarde: 9,00 mln. € ➤ * 15 mei 2004 in Bamako, Maliwww.transfermarkt.nl
Senin dedigin baska biri , onun adi da baska. Bu samiyenin dedigi oyuncu Belcika'da oynuyor. Torreira kalsin kalmasin orta sahaya genc ve yeni kan lazim oyle ya da boyle.Bilmem diğerinin adı da aynı. Orta sahada yabancılardan giden olmalı o zaman. Torreira gidici mi mesela?
Yabancı sınırı kalkacak mı? Yoksa sınıra takılır o yüzden dedim. Ha Torreira- Boca'ya 10+ milyona gidebilir yerine zaten Lemina geldi Sara 8 no, bu genç yedek olabilir.Senin dedigin baska biri , onun adi da baska. Bu samiyenin dedigi oyuncu Belcika'da oynuyor. Torreira kalsin kalmasin orta sahaya genc ve yeni kan lazim oyle ya da boyle.
Yabanci siniri hala netlesmedi, zaten onumuzdeki sezonlarin planlamasi da buna bagli gerci bu TFF ile daha ne kadar devam edilecek orasi bile muamma.Yabancı sınırı kalkacak mı? Yoksa sınıra takılır o yüzden dedim. Ha Torreira- Boca'ya 10+ milyona gidebilir yerine zaten Lemina geldi Sara 8 no, bu genç yedek olabilir.
Abi takimin morale motivasyona ihtiyaci var
2.5 ayımız kaldı ne transferi ne doumbia’sı
Takıma odaklanalım
Ekli dosyayı görüntüle 281421
Okanı hoca yapan adammış