- 18 Temmuz 2009
- 81.995
- 239.511
- 5.263
Evet mesela ben ilk sezondan beri eleştiriyorum, eleştirdiğim hiçbir şeyi düzeltmedi. Şu devre arasına kadar hatta eleştiren kişilere hakaret ediliyordu.Türkiye'de taraftarın yarısından fazlası labrador retriever gibi, tamamen an'a odaklı. Misal Alanya'yı 3-0 yensek bu sefer tam tersi başlar.
Ne zamanki benim gibi azınlıkla aynı fikre geldi bu tayfa, çılgınlar gibi sesini yükseltmeye başladı. Halbuki hocanın bu kibirli çıkışlarının sebebi bu ölümüne destekleyen tayfaydı.
Bazı şeyleri görmek zor değil o kadar; ben ilk sezon sonunda bu takım çok pasla gol atmayı öğrenmeli, yerine göre set oynamayı öğrenmeli dediğimde dikine oyun önde pres diye salak argümanlarla savunuyorlardı, bu takım 3 senedir önde presi en fazla 5 maçta iyi oynadı hala o kaybedilen Bayern maçlarına tutunuluyor, böyle bir dünya yok.
Neyse kupa aldı diye gerçekler göz ardı edilirse gün gelir böyle elde enkazla kalınır, kadro o kadar boktan duruma geldiki, takımı götürenler bitme noktasında, arkadaki tayfadan ise zaten bir halt olmaz.