GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de taraftarın yarısından fazlası labrador retriever gibi, tamamen an'a odaklı. Misal Alanya'yı 3-0 yensek bu sefer tam tersi başlar.
Evet mesela ben ilk sezondan beri eleştiriyorum, eleştirdiğim hiçbir şeyi düzeltmedi. Şu devre arasına kadar hatta eleştiren kişilere hakaret ediliyordu.

Ne zamanki benim gibi azınlıkla aynı fikre geldi bu tayfa, çılgınlar gibi sesini yükseltmeye başladı. Halbuki hocanın bu kibirli çıkışlarının sebebi bu ölümüne destekleyen tayfaydı.

Bazı şeyleri görmek zor değil o kadar; ben ilk sezon sonunda bu takım çok pasla gol atmayı öğrenmeli, yerine göre set oynamayı öğrenmeli dediğimde dikine oyun önde pres diye salak argümanlarla savunuyorlardı, bu takım 3 senedir önde presi en fazla 5 maçta iyi oynadı hala o kaybedilen Bayern maçlarına tutunuluyor, böyle bir dünya yok.

Neyse kupa aldı diye gerçekler göz ardı edilirse gün gelir böyle elde enkazla kalınır, kadro o kadar boktan duruma geldiki, takımı götürenler bitme noktasında, arkadaki tayfadan ise zaten bir halt olmaz.

Torrent geri gelir mi?

Hatipoğlu bunu başarabilirsin, bu hayattaki yeni hedefin bu olsun.

Bu arada doğal olarak hepimiz lige odaklandık bu yüzden bu konuda konuşmuyoruz ama

Esas büyük tehlike şampiyonluğun gitmesi falan değil, veya şampiyon olsan bile Okan hocayla yolları ayırabilirsin

Mesele kadro, seneye bu yönetimin elinde yeni bütçenin çar çur edilme ihtimali çok çok yüksek. Yani bu yönetim örnek veriyorum; Torreira'yı Boca'ya sattı, yerine kimi getirecek mesela, bunlar kimi getirebilir ki?

Yazın bi de bu adamlardan kadro yapılanması, Muslera'nın Mertens'in duruma göre İcardi'nin vs yerine oyuncu getirmelerini istiyoruz, bekliyoruz. Çok bekleriz.

10'ar milyona 3-4 tane Ali Lukunku, Carrusca vs gelecek bu takıma. Adım kadar eminim.

Torrent ile dalga geçiliyor da Okan'ın da GS başında son 6 maçta 1 galibiyeti var. Mesela şu an Torrent olsa, o da 1 galibiyet alırdı en kötü.
Ha Okan Torrent'ten bile kötü btw. Onu belirtmeden geçmeyelim. Herif Berkan Taylan Babel'le filan oynadı. Mesela Torrent bile o kötü kadroyla Osimhen'e mancınıkla 150 metreden uzun top atmaktan başka şeyler denemişti ve hatta nerdeyse Barcelona'yı eliyorduk. O maçtaki al-verleri Okan'dan 1 kere gördünüz mü?

Evet mesela ben ilk sezondan beri eleştiriyorum, eleştirdiğim hiçbir şeyi düzeltmedi. Şu devre arasına kadar hatta eleştiren kişilere hakaret ediliyordu.

Ne zamanki benim gibi azınlıkla aynı fikre geldi bu tayfa, çılgınlar gibi sesini yükseltmeye başladı. Halbuki hocanın bu kibirli çıkışlarının sebebi bu ölümüne destekleyen tayfaydı.

Bazı şeyleri görmek zor değil o kadar; ben ilk sezon sonunda bu takım çok pasla gol atmayı öğrenmeli, yerine göre set oynamayı öğrenmeli dediğimde dikine oyun önde pres diye salak argümanlarla savunuyorlardı, bu takım 3 senedir önde presi en fazla 5 maçta iyi oynadı hala o kaybedilen Bayern maçlarına tutunuluyor, böyle bir dünya yok.

Neyse kupa aldı diye gerçekler göz ardı edilirse gün gelir böyle elde enkazla kalınır, kadro o kadar boktan duruma geldiki, takımı götürenler bitme noktasında, arkadaki tayfadan ise zaten bir halt olmaz.
senin yazdıkların özelinde söylemiyorum ama muhtemelen seninde kulagına geliyordur bazı şeyler
saha içinde okana kızdıgımız şeyler zaten ortada 3 senedirde aynı hatta bazı sorunları görüp söylemesine ragmen ısrarla değiştirecek adım atmaması dahada sinir bozucu
lakin..
iş okandan çıktı bence yönetim bazında başkan ve bazı yöneticiler arka planda net birşeyler var
1 aydır hacıosman canlı yayındaki söylemleri ardından dursun tek kelime edemedi aksine sürekli kaçıyor
keza buna diger yöneticlerde eklendi mac sonları bile yoklar
yani hacıosmana laf ediyoruz ama net olarak hacıosmanla danışıklı dövüş bunlar yani 2 yüzlü oynuyorlar

urfalı tayfası ise acunla danışıklı dövüş yaparak 2yüzlü iş çeviriyorlar

yani hocayı savunmuyorum ama herifi bilerek yalnız hale getirdi ve olanlardan memnun bence bu başkan ve urflı tayfası,umarım manyak birisi bunları ifşa eder

senin yazdıkların özelinde söylemiyorum ama muhtemelen seninde kulagına geliyordur bazı şeyler
saha içinde okana kızdıgımız şeyler zaten ortada 3 senedirde aynı hatta bazı sorunları görüp söylemesine ragmen ısrarla değiştirecek adım atmaması dahada sinir bozucu
lakin..
iş okandan çıktı bence yönetim bazında başkan ve bazı yöneticiler arka planda net birşeyler var
1 aydır hacıosman canlı yayındaki söylemleri ardından dursun tek kelime edemedi aksine sürekli kaçıyor
keza buna diger yöneticlerde eklendi mac sonları bile yoklar
yani hacıosmana laf ediyoruz ama net olarak hacıosmanla danışıklı dövüş bunlar yani 2 yüzlü oynuyorlar

urfalı tayfası ise acunla danışıklı dövüş yaparak 2yüzlü iş çeviriyorlar

yani hocayı savunmuyorum ama herifi bilerek yalnız hale getirdi ve olanlardan memnun bence bu başkan ve urflı tayfası,umarım manyak birisi bunları ifşa eder

Ya bu yönetimdekiler öyle insanlar ki,

Bu durumda kalkıp eleştirileri üstlenmekten bile çekinirler, öyle acizler, aman işler kötü giderse biz değil hoca gitsin, ona dönsün tüm oklar diye

Yönetici dediğin her şeyi üstlenir, bizimkiler pasta keserken ve çorba içerken görüntüleniyor sadece Vedat Milor gibi

Buna yine penaltı verilmeyecekti ki, ikili mücadele denilip geçilecekti. Burda ikisi de birbirini bozmaya çalışıyor.
Penaltıyı yere düşmek üzereyken yetmeyip sağ koluyla da çektiği için yapıyor.

Cuesta için o gün ceza almadım şimdi hiç almak istemiyorum, yaptığını 2. lig defansları falan yapar. Diyebileceğim tek şey penaltı verilmesi doğru. Anca hakem bizim lehimize ilk anda faul çalsa yırtardık orda penaltıdan.

Alanya maçında futbolcular reaksiyon vermeli bu maçta da puan kaybedersek ve silik bir futbol oynarsak geçmiş olsun diyebiliriz.

Cuestaya acayip üzülmeye başladım 99 lu cocuk beceriksiz yönetim yüzünden linç yiyor her gün ..

Alanya yi 10-0 da yensek fikrim degismez hatay maci hadi kaza dedik eyup maci hadi kaza dedik top girmedi

Ama artik kaza si filan kalmadi kasimpasayi yenemiyorsan samsunu besiktasi trabzonu goztepeyi nasil yeneceksin

Oyun yok ortada sisir osimhene sisir barisa ortada futbol olsa puan farki olmasa bile inanirim

Zahayi sirf egosu yuzunden gonderip su takimi sallai ye mahkum eden zihniyet acilen gonderilmelidir sampiyon olsa dahi

Beinsports açı vermedi, TFF kötü hakem atadı, medya fbyi destekledi, o oldu bu oldu

Ben taraftar olarak napayım kardeşim bein sport kullanmamak dışında, TFF'yi mi basayım, gidip KanalDyi mi satın alayım

Galatasaray yönetimi ne iş yapar abi, şu saatten sonra bein hiçbir açıdan vermese de diyeceğim bir şey yok,

Galatasaray'da yönetim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt