Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.057
- 15.602
- 2.463
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dost musun düşman mısın birader ya. Kadıköy'de olası bir mağlubiyetin ne şekilde kırılma yaratacigini goremiyor musun
Orkun seni mıhlarım sezon sonuna kadar. Kapat şu şom ağzını kardeşimRenktaş bu saatten sonra korkanın tedirgin olanın bir adım geri adım atanın
Bu takımın şuan topu yemesi lazım Kadıköy'e gidelim diye
Kurada lütfen kadıköy deplasmanı çıksın diye gece uyku tutmaması lazım oyuncuları arzudan istekten
Orkun seni mıhlarım sezon sonuna kadar. Kapat şu şom ağzını kardeşim

La yürü gitOtoriter rejime hayır................![]()
Kupa macindan sonraki ilk mac 10 gun sonra, niye yedek cikiyoruz?+ adamlara yedek çıksan dert tam kadro çıksan dert. En iyisi bjk.
Galiba pazar lig çarşamba kupa olur. Ligdeki mücadelelerine göre kupa maçına asılırız.
Ts gelirse full yedek
Fikstüre bakmıyor kiKupa macindan sonraki ilk mac 10 gun sonra, niye yedek cikiyoruz?
Alışmış kudurmuştan beterdir.fenerdeki fredin ikinci yarı performansı fazla arttı ondan aşırı şüpheleniyorum doping kullanıyor diye
En az 4 oyuncunun alternatifi yokKupa macindan sonraki ilk mac 10 gun sonra, niye yedek cikiyoruz?
doping testi nasıl yapılyor rastgele mi hala? bu adamın kontrol edilmesi lazım kesinlkleAlışmış kudurmuştan beterdir.
Adam zaten doping cezası almıştı zamanında.
Iyi tarafi hangisi renkdas?kupada en iyi senaryo fb ile eşleşmek.
Iyi tarafi hangisi renkdas?
takımın istim üstüne çıkması lazım bunun için bir derbi iyi olur lig parametrelerinin dışında. fenerbahçenin kolay satınalınmış iç saha anadolu maçlarından çıkıp zor yorucu maç oynamalı fikstürün o döneminde. Kesinlikle fb ile oynamalıyız yenilsek bile bize avantajı olacaktır.Iyi tarafi hangisi renkdas?
İyi tarafı ts ve bjk ile karşılaşarak yıpranmaktansa, fb ile karşılıklı yıpranmak. Yapı çocukları bunu bildiği için bizi ya ts ya bjk ile eşleştirirler. Çok yüksek ihtimalle bjkIyi tarafi hangisi renkdas?