GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutucuyu isteyenler sadece eyupun mac ozetlerini izleyenler ben eyupun 3 macini izledim diyen biri Kutucuyu istemezdi .. Mame Thiami isterdin Kutucuyu istemezdin oyle soyleyeyim..
Hadi Cuesta ebesininkinden geldi diyelim daha gozunun onundeki oyuncuyu analiz edemedi 2 istatistigine aldanip aldirdi ..
Yonetim basiretsiz eyvallah ama Okan da bu transfer konularindan oyle kolay siyrilamaz..
Galatasaray ligde kalıcı bir dominasyon istiyorsa iyi yerlileri toplamak zorundadır. Bu ligdeki yerli kuralı sakız gibi oynanan bir kuraldır. Uzun zamandır da Galatasaray aleyhinde nasıl olacaksa o şekilde düzenlenmeye çalışılıyor. Görüşüm bu yöndedir.

Barış örneğini yaş ile alakalı vermedim zaten. Takıma katıldıktan sonra uzun süre katkı vermemesi düşüncesiyle verdim.

Yine bir rehavet çökmüş daha 30 puan var. Bu hakemler ve TFF ile daha çok su akar bu ligde...

Lig asıl şimdi başlıyor ama buraları da bizden iyi oynayan takım yok. İnşallah yine öyle olacak.

Sakin kalıp maç maç götürmeliyiz. 2 mağlubiyet yada 3 beraberlik hakkımız var buna göre mantıklı oyunlar oynamalıyız.

Yine bir rehavet çökmüş daha 30 puan var. Bu hakemler ve TFF ile daha çok su akar bu ligde...

Lig asıl şimdi başlıyor ama buraları da bizden iyi oynayan takım yok. İnşallah yine öyle olacak.

Sakin kalıp maç maç götürmeliyiz. 2 mağlubiyet yada 3 beraberlik hakkımız var buna göre mantıklı oyunlar oynamalıyız.
27 ptsnin 21 ptsi şerefsiz kerhane mahsüllerine bakmaksızın bayrakları balkona asmağa yetiyor

tff bjk-gs maçına bosnalı hakem verecekmiş. yine balkan coğrafyasından birini bulup getiriyorlar.

gidin bulun yahu soru işaretsiz bir hakem işte.
Enazindan ucl hakemi no name birisi değil, inter maçında izlemiştim

Marchiniak, turpin gibi hakemleri getirmeleri imkansız bence

Kadro mühendisliğini yine hoca yaparsa transfer dönemini takip etmemeyi düşünüyorum.

Chelsea gibi durmadan oyuncu alıyoruz.

Kutucu 2den fazla etmezdi. 6ya soktular.

Umarim Berkeye 10 vermeyiz
Olm akıllı olan bu sene sözleşmesini yenilememesinin yazın da beleşe almanın yolunu yapardı.

Beyni olan, paranın değerini bilen bir insan evladı bunu yapardı. Herifler istenmeyen adam cuestayı 8e çaktı öyle futbol aklı var kulüpte

Bodrumspor başkanı Ali koctan daha fanatik fenerbahceli biri, baskı olusturmamiz gerekli bunu gündeme getirmeliyiz. Yoksa al gülüm ver gülüm olacak bodrum maçı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt