- 1 Mayıs 2018
- 57.765
- 48.542
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu trt de Kaya çilingiroglu bildiğin Galatasaray düşmanlığı yapıyor.
Barış Alper kendini atmış bu Galatasaray da bir gelecekmiş dun aksam ki maçta kendini yere attığı için birde diğer pozisyon için dirsek diyor kırmızı çıkması lazimmis .
Sara nin penaltı pozisyonunda neden sarı görmemiş Sara oradan konuyu Okan ile morinho olayına bağladı Okan burnunu sıkınca yere atıyormuş ...
Ulan morinhoya laf demiyor Okan hocaya suç atıyor oradan bjk maçında Okan hocanın tebrik etmesine takılmış bjk güzel oynadı hakketti ama dediği için ama kelimesine takılmış.
Bu adam için kimse bir tepki göstermeyecek mi . Yonetim uyuyor mu ..
O fizikle yapmama ihtimali yok ama gereksiz pahalı oyuncu 30-35 olur herhalde bonservisi maaşı da 7-10 civarı bu kadar para vereceksem Kolo Muani, Emegha hatta Hojlund gibi oyuncuları tercih ederim.
2 sezondur herkes söylüyor zaten, kabak gibi görünen şeyi yönetim ve teknik heyet nasıl görmüyor orası enteresan. Gidip angelino köhn frankovski alıp 4 lüde oynatmak akıl tutulmasıOkan hocamız artık şunu anlamalı. Oyun sisteminde Boey ve Eren gibi bek oyuncuları iş yapıyor.
Liverpool aldı onu seneye ilk 11 onu yapacaklar Alisson'u gönderecekler muhtemelen Arabistan tarafına.Mamardaşviliyi bize salarlar mı
Morata olmadı gibi
ne olacak? 7m + holosko muHaluk Yürekli: “Galatasaray Yönetimi, toplantıda oyunculara şampiyonluk primini açıkladı. Galatasaray’da şampiyonluk primi 7 milyon $ olacak. Bence bu prim 7 milyon $ olarak kalmaz.”
mertens ikamesi için bu kontenjanı kullanmalıyızBen bu Xhaka transferini anlamiyorum.
Lemina Torreira Sara varken tam olarak nerde oynatacaz bu herifi? Yedek icin olmaz zira en az 3 milyon ister.