GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu trt de Kaya çilingiroglu bildiğin Galatasaray düşmanlığı yapıyor.
Barış Alper kendini atmış bu Galatasaray da bir gelecekmiş dun aksam ki maçta kendini yere attığı için birde diğer pozisyon için dirsek diyor kırmızı çıkması lazimmis .
Sara nin penaltı pozisyonunda neden sarı görmemiş Sara oradan konuyu Okan ile morinho olayına bağladı Okan burnunu sıkınca yere atıyormuş ...
Ulan morinhoya laf demiyor Okan hocaya suç atıyor oradan bjk maçında Okan hocanın tebrik etmesine takılmış bjk güzel oynadı hakketti ama dediği için ama kelimesine takılmış.
Bu adam için kimse bir tepki göstermeyecek mi . Yonetim uyuyor mu ..

medya her sezon böyle dostum. Yonetim guclu olunca gondermek icin yonetimdeki guclu isimlere vururlar. Teknik ekip guclu olunca gondermek icin ona vurur itibar zedeleyici seyler soylerler.

Biz bunlara alistik.

Okan Buruk fenerin 10 senedir kazanmak icin harcamadigi para, oyuncu, teknik direktor kalmayan ligi 3 yildir donunda sallıyor.

Bugun Feneri arka bahcemiz olarak kullaniyorsak sebebi bu adamdir.

Devam ettigi surece de tepeye oynar.

Okan hocamız artık şunu anlamalı. Oyun sisteminde Boey ve Eren gibi bek oyuncuları iş yapıyor.

Kaleci transferi de çok önemli. Sallamasyon transfer yaparsak fenerbahçenin şampiyonluk hasretine seneye son verebiliriz.

Okan hocamız artık şunu anlamalı. Oyun sisteminde Boey ve Eren gibi bek oyuncuları iş yapıyor.
2 sezondur herkes söylüyor zaten, kabak gibi görünen şeyi yönetim ve teknik heyet nasıl görmüyor orası enteresan. Gidip angelino köhn frankovski alıp 4 lüde oynatmak akıl tutulması

Haluk Yürekli: “Galatasaray Yönetimi, toplantıda oyunculara şampiyonluk primini açıkladı. Galatasaray’da şampiyonluk primi 7 milyon $ olacak. Bence bu prim 7 milyon $ olarak kalmaz.”

xhaka en sevmediğim oyuncu tipi ya. tamam iyi oyuncu olabilir ona itirazım yok da, oyuncu profili olarak en sevmediğim ama.

Daha önce taraftar orta saha isteyince Okan Hoca 12 kişi mi oynayacağız diyordu. Şimdi de orta saha fetişi başladı galiba :) Xhaka’yı istiyor, 10 numara da mutlaka isteyecektir nasıl olacak bu iş şimdi ? 14 yabancının 2’si 21 yaş altı olacakken diğer 12 kişiyi belirlemek zor olacak yine yerli oyuncular kritik önemde.

Artık takıma kadayıf oyuncu lazin değil xhaka emeklilik piyangosu arıyor belliki

yeni yabancı kuralına göre, 12+2'de 2 oyuncu 01.01.2003 ve sonrası doğumlu olması gerekiyormuş.

şu an kadroda jelert+yusuf demir bu kurala uyuyor.

bunları mı tutacağız? yoksa yeni gençler mi alacağız?

bence bunları tutarız gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt