- 23 Ocak 2019
- 24.743
- 32.371
- 2.233
Bugünlük bu kadar yeter bana. Şampiyon olmadık henüz, sahaya odaklanmaya, takıma destek vermeye devam. Haftaya belki de şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz
#HEDEF25
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

5e salsınlar, 2 sene coşturup marsilyaya 20ye çakma keyfiBoey bayern de beceremedin işte gel birader tekrardan buraya![]()

En büyük atışının gerçek olacak olması da ayrı komeditarihin en rezalet ve acık ara en yalancı baskanına denk gelen bir şampiyonluk olunca insan biraz düşünüyor
Kafada deli sorular var. Yazın transferin başında kim olacak? 10 no, saf yetenek kanat, osimhen transferleri ne olacak? Uyku yok bize 3 ayOlum çok azgınım ya , nolcak benim bu halim , ümit Özatı getirin bana
Ulan yine bize sevinmek yok desene yaw ,Kafada deli sorular var. Yazın transferin başında kim olacak? 10 no, saf yetenek kanat, osimhen transferleri ne olacak? Uyku yok bize 3 ay
Al benden de o kadar.Kafada deli sorular var. Yazın transferin başında kim olacak? 10 no, saf yetenek kanat, osimhen transferleri ne olacak? Uyku yok bize 3 ay
Gsde mutluluk 1 gün sürer. Şampiyonluk kupasını aldığımız günün sonrası dert, tasa başlarUlan yine bize sevinmek yok desene yaw ,
Büyük stres daha yeni başlıyor ):
bu sene o hataya düşmeyecem.2 hafta transfer mransfer umrumda olmayaak 5. yıldızın keyfini çıkaracam şahsenGsde mutluluk 1 gün sürer. Şampiyonluk kupasını aldığımız günün sonrası dert, tasa başlar
Transfer nöbeti açılsın, görecem senibu sene o hataya düşmeyecem.2 hafta transfer mransfer umrumda olmayaak 5. yıldızın keyfini çıkaracam şahsen
Jk bunlardan iyi gerisini düsün iste.10 sene önceki lig olsa, takımlar bunlara yatmasa
max 60 puan alırlardı