GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci kimi aliyoruz?
Şampiyonluk matematiksel olarak garantilensin o zaman transfer olarak daha net haberler görürüz. Milinkovic Saviç diyorlar ki bana en inandırıcı gelen isim. Torino 3-5'li oynuyor mesela takas bile konuşulabilir bu transferde mesela. Yıldız isimler dışında bir de Lucas Perri isimi de geçmişti bir ara.

Bir de biz anca x mac (35-40 mesela) yaparsa zorunlu opsiyonla kiralayalim. Baska türlü Boey biraz fazla risk olur. Bu sefer 500 bin euro maas ve 2 milyondan az bonservisle gelmeyecek. Bayern +15 ister ve Boey'de 3-4 arasi net maas ister gibi geliyor bana.

Sol stoper olarak Boscagli veya Alaba isminin bonservissiz olarak gündeme geleceğini düşünüyorum. 10 no özellikli orta saha ve kanat isimlerini merak ediyorum orada aklıma gelen pek isim yok.

Çok iyi oyuncu yw, sakatlık geriye fazla götürmemişse hemen gelsin

Bayern’deki formu bizdeki Torrent dönemi gibi. Oynatıp ritme sokarsak eski haline döner bence ama dönen topları yine iyi bir şekilde toplasa da birebirlerde kolay geçiliyor gördüğüm kadarıyla. Berkan’ı yollamamak lazım ama 😅

Sol stoper olarak Boscagli veya Alaba isminin bonservissiz olarak gündeme geleceğini düşünüyorum. 10 no özellikli orta saha ve kanat isimlerini merak ediyorum orada aklıma gelen pek isim yok.
Alaba’yı Bayern istiyormuş; 45-50’den bahsediliyordu kolpa bir haber değilse okuduğum. Pletti yazmıştı sanırım

Boscagli ise devre arası PL istediği konuşuluyordu; orta sıra PL takımlarından birine gider muhtemelen.

Btw bence U22 hakkını stoperden yana kullanmalıyız. Genç atletik bir stoper bulur bizim scout

Yakup İngilizce bile bilmiyor yav zaten, Tete’yi birinin verdiği belliydi.

Haberlerinin konusunu açmayı zaten yasaklamıştık @Alper Altun yanlış mı hatırlıyorum?

Hatip şakşakçılığına devam ederse toptan da yasaklarız.
Konularini acmiyoruz ama herifin tweetleri forumda paylasilabiliyor

Alaba’yı Bayern istiyormuş; 45-50’den bahsediliyordu kolpa bir haber değilse okuduğum. Pletti yazmıştı sanırım
Kolpa net. Alaba bize gelirken laf edecek bir sürü kişi çıkar adam sakatlıklar ile boğuştuğu için. 32 yaşında adam 45-40 kim versin?

Boscagli biraz kısa stoperdir ama temiz oyuncudur. Fatih Hoca zamanında karşılaştığımızdaki maçlarda çok iyi oynamıştı.

İlk o maçta görmüştüm kendisini sol ayaklı tertemiz stoper. 27 yaşına da gelmiş tam stoperin alınacağı yaş.

Mertens keşke 1 sezon daha +14 olarak kalsa. Ben daha karakterli ve pozitif birinin bir daha Türkiye'ye gelebileceğini düşünmüyorum.

Kendisinin varlığı bence tek başına 4-5 oyuncuyu ekstra motive ediyor saha içinde de dışında da.

Bence bize gelen yabancılar içinde en müthiş karakter kendisiydi benim bugüne kadar gördüğüm.

Ciro'nun maç sonu üçlüsünde olmama ihtimaline ise katlanamıyorum. Seneye de olmalı kulübede de olsa.

Muslera ise çok üzülsem de bence zaten geçen sene başında gitmeliydi. Bana göre geçen sene ve bu sene Avrupa'da CL elenişi ona yazar.

Lig için de bu sene artık fark yaratamıyor ve asla 1. kaleci olmadığı senaryoda kalmak istemeyecektir.

Kaleci antrenörü vs olarak da kalmaz.
Adam yürüyemiyor bile.

Boey satılırsa bayern bize 5m daha ödemeyecek miydi

2 tane de hazırlık maçı sözleri vardı gelirin %50si bize kalacaktı 5m euro da ona say etti 10m

15 istiyolarsa 5 verip alabiliyoruz bizim enayiler unutmuştur bunları

Murat Zorlu: En-Nesyri bizden 6 miljon euro senelik maas aliyor, bu da bonus olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt