- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk matematiksel olarak garantilensin o zaman transfer olarak daha net haberler görürüz. Milinkovic Saviç diyorlar ki bana en inandırıcı gelen isim. Torino 3-5'li oynuyor mesela takas bile konuşulabilir bu transferde mesela. Yıldız isimler dışında bir de Lucas Perri isimi de geçmişti bir ara.Kaleci kimi aliyoruz?
Çok iyi oyuncu yw, sakatlık geriye fazla götürmemişse hemen gelsin
Alaba’yı Bayern istiyormuş; 45-50’den bahsediliyordu kolpa bir haber değilse okuduğum. Pletti yazmıştı sanırımSol stoper olarak Boscagli veya Alaba isminin bonservissiz olarak gündeme geleceğini düşünüyorum. 10 no özellikli orta saha ve kanat isimlerini merak ediyorum orada aklıma gelen pek isim yok.
Konularini acmiyoruz ama herifin tweetleri forumda paylasilabiliyorYakup İngilizce bile bilmiyor yav zaten, Tete’yi birinin verdiği belliydi.
Haberlerinin konusunu açmayı zaten yasaklamıştık @Alper Altun yanlış mı hatırlıyorum?
Hatip şakşakçılığına devam ederse toptan da yasaklarız.
Kolpa net. Alaba bize gelirken laf edecek bir sürü kişi çıkar adam sakatlıklar ile boğuştuğu için. 32 yaşında adam 45-40 kim versin?Alaba’yı Bayern istiyormuş; 45-50’den bahsediliyordu kolpa bir haber değilse okuduğum. Pletti yazmıştı sanırım
Boscagli biraz kısa stoperdir ama temiz oyuncudur. Fatih Hoca zamanında karşılaştığımızdaki maçlarda çok iyi oynamıştı.Sol stoper olarak Boscagli veya Alaba isminin bonservissiz olarak gündeme geleceğini düşünüyorum. 10 no özellikli orta saha ve kanat isimlerini merak ediyorum orada aklıma gelen pek isim yok.
Kolpa net. Alaba bize gelirken laf edecek bir sürü kişi çıkar adam sakatlıklar ile boğuştuğu için. 32 yaşında adam 45-40 kim versin?
Bence de ihtimali yok da haber bu
Adam yürüyemiyor bile.Mertens keşke 1 sezon daha +14 olarak kalsa. Ben daha karakterli ve pozitif birinin bir daha Türkiye'ye gelebileceğini düşünmüyorum.
Kendisinin varlığı bence tek başına 4-5 oyuncuyu ekstra motive ediyor saha içinde de dışında da.
Bence bize gelen yabancılar içinde en müthiş karakter kendisiydi benim bugüne kadar gördüğüm.
Ciro'nun maç sonu üçlüsünde olmama ihtimaline ise katlanamıyorum. Seneye de olmalı kulübede de olsa.
Muslera ise çok üzülsem de bence zaten geçen sene başında gitmeliydi. Bana göre geçen sene ve bu sene Avrupa'da CL elenişi ona yazar.
Lig için de bu sene artık fark yaratamıyor ve asla 1. kaleci olmadığı senaryoda kalmak istemeyecektir.
Kaleci antrenörü vs olarak da kalmaz.