Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Hamam işi iyidirDoğru diyorsun. Hayatta da aynı. 3 haftalığına Juve’li olayım en iyisi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamam işi iyidirDoğru diyorsun. Hayatta da aynı. 3 haftalığına Juve’li olayım en iyisi![]()
Juventus ne veriyorsa 1 üstünü verelim.
Avatarını görünce aklıma gelen şarkı ektedirO iste büyük sıkıntı hocam
Mertens yerine, var bi hayalim
o parayı sponsorlar verecektir buyuk kısmını yani hazırdan kasıt nakit para degildir aynen icardi zaha transferi gibi belli kısmını sponsor bulmuslardır ki dogru olanda buosimhen için para hazır diyorlar yani 60 milyon euro hazırsa osimhen alınmasa bile 25 er mi,lyon euro on numara kaleci ve on numara bir forvet bulunur .Tabi gerçekten o kadar para varsa
Onunla uzun yola çıkılmaz. Sürekli sakat.Mason Mount'u alabilir miyiz acaba orta sahaya?
Arkadas bu kadar duz kafada olmayalim eyupspor leş gibi herkes salmış berkede salmış biz 13.oldugumuz sezon neler yedi muslera boyle bir maçla degerlendirme birde genelleme yapmak sacmalikBerke berke diye ağlayanlar, bugün yediği 3 golü izleyince bakalım ne hissedeceksiniz![]()
24 mü ?Arkadas bu kadar duz kafada olmayalim eyupspor leş gibi herkes salmış berkede salmış biz 13.oldugumuz sezon neler yedi muslera boyle bir maçla degerlendirme birde genelleme yapmak sacmalik
Berke iyi kaleci bu kesin ve net
Bizde 1.kaleci olurmu hayir henuz erken
Mert gibi 28 29 dan sonra cok cok iyi kaleci olacak yasi daha 24 cocugun
Yani Napoli ile şampiyon olmussun, Juve'ye gitmen seni bir üst seviyeye cikarmayacak. Cok cok anlamsiz bir hareket olur.Napoli oraya satmaz diyorlarmış
Tam Barca’nın Eto’lu günlerine benziyor osimhenYani Napoli ile şampiyon olmussun, Juve'ye gitmen seni bir üst seviyeye cikarmayacak. Cok cok anlamsiz bir hareket olur.
Osimhen eger PL yapacaksa ya da Barca-Real yapacaksa mantikli olur. Onlar disinda bir sene daha bizde kiralik oynasin daha iyi. Seneye CL yapacagiz.
Ben EPL yapamazsam, Barca yi secerdim. Yamal, rafinha filan delik desik ederler.Tam Barca’nın Eto’lu günlerine benziyor osimhen
Buda yanlis mert kac yasinda besiktasa geldi yine boyle begenilmiyordu24 mü ?
Ben 21 sanıyordum. Şu halde kesinlikle yatırım yapılacak bir oyuncu değil 10 falan verilmez . 5 verilebilir en fazla