GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus italya ligi için bile yetersiz geliyor artık juventusun şampiyon olma şansı bayağı düşük ilerideki 2-3 yıl.

Şu yali bebesinden kurtulması lazım artık ülkenin, insanları futboldan soğuttu, şu herif yüzünden çok fazla insan düşman oldu yada futboldan uzaklaştı, kutuplasmayi zirveye çıkardı yani dalga geçiyoruz filan ama bu heriften kurtulmalı ülke aynen malum kişide olduğu gibi

Osimhen ne istediyse yaptık dayısı bizim U19da kaçış yok alınacak,
Para önemli değil Osimhenden sonra +20,30 milyonluk 3,4 oyuncu daha alınmalı

osimhen için para hazır diyorlar yani 60 milyon euro hazırsa osimhen alınmasa bile 25 er mi,lyon euro on numara kaleci ve on numara bir forvet bulunur .Tabi gerçekten o kadar para varsa

osimhen için para hazır diyorlar yani 60 milyon euro hazırsa osimhen alınmasa bile 25 er mi,lyon euro on numara kaleci ve on numara bir forvet bulunur .Tabi gerçekten o kadar para varsa
o parayı sponsorlar verecektir buyuk kısmını yani hazırdan kasıt nakit para degildir aynen icardi zaha transferi gibi belli kısmını sponsor bulmuslardır ki dogru olanda bu

Berke berke diye ağlayanlar, bugün yediği 3 golü izleyince bakalım ne hissedeceksiniz :)
Arkadas bu kadar duz kafada olmayalim eyupspor leş gibi herkes salmış berkede salmış biz 13.oldugumuz sezon neler yedi muslera boyle bir maçla degerlendirme birde genelleme yapmak sacmalik

Berke iyi kaleci bu kesin ve net
Bizde 1.kaleci olurmu hayir henuz erken
Mert gibi 28 29 dan sonra cok cok iyi kaleci olacak yasi daha 24 cocugun

Arkadas bu kadar duz kafada olmayalim eyupspor leş gibi herkes salmış berkede salmış biz 13.oldugumuz sezon neler yedi muslera boyle bir maçla degerlendirme birde genelleme yapmak sacmalik

Berke iyi kaleci bu kesin ve net
Bizde 1.kaleci olurmu hayir henuz erken
Mert gibi 28 29 dan sonra cok cok iyi kaleci olacak yasi daha 24 cocugun
24 mü ?
Ben 21 sanıyordum. Şu halde kesinlikle yatırım yapılacak bir oyuncu değil 10 falan verilmez . 5 verilebilir en fazla

Napoli oraya satmaz diyorlarmış
Yani Napoli ile şampiyon olmussun, Juve'ye gitmen seni bir üst seviyeye cikarmayacak. Cok cok anlamsiz bir hareket olur.
Osimhen eger PL yapacaksa ya da Barca-Real yapacaksa mantikli olur. Onlar disinda bir sene daha bizde kiralik oynasin daha iyi. Seneye CL yapacagiz.

Yani Napoli ile şampiyon olmussun, Juve'ye gitmen seni bir üst seviyeye cikarmayacak. Cok cok anlamsiz bir hareket olur.
Osimhen eger PL yapacaksa ya da Barca-Real yapacaksa mantikli olur. Onlar disinda bir sene daha bizde kiralik oynasin daha iyi. Seneye CL yapacagiz.
Tam Barca’nın Eto’lu günlerine benziyor osimhen

24 mü ?
Ben 21 sanıyordum. Şu halde kesinlikle yatırım yapılacak bir oyuncu değil 10 falan verilmez . 5 verilebilir en fazla
Buda yanlis mert kac yasinda besiktasa geldi yine boyle begenilmiyordu
Fener eliyle yolladi
10 milyon yerli iyi kaleci icin ucuz bir rakam kaleci icin 24 yas cok kucuk
İyi kaleciler 26 27 de olgunlasiyor
Kaleci 34 35 daha fazlasini oynuyor
Yatirim yapip sure verip gelistireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt