GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 yılda bir düşecek osimhen’i kiraladık diye bernardo silva’dan tut leao, rodrygo, hojlund’a kadar dünyada her istediğimiz topçuyu bonservisle alabileceğimizi sanan taraftarımız…

daha 1 sene geçmedi üstünden doue, zalewski, ebimbe, mikautadze gibi adamları bu ülkede top oynamaya ikna edemedik.

uçmamak gerek

Baris giderse yerine Noa Lang'i isterim, kalirsa yine isterim orada rekabet sart seneye 50+ mac bekliyor bizi ve 3-4 gunde mac yapmayi aliskanlik haline getirmeliyiz.
Cok fena oyuncu ama bize dusmez o oyuncu. gelmek te istemez zaten. psv- eagles canli izlemistim kendisini. oyuna girer girmez etki yapti.

IMG_8072.webp

Kanat oyuncusunu la liga'dan almak lazım, alt sıra takımları çok calışkan oluyorlar heriflerde nasıl bir görev bilinci varsa osasuna gibi takımlar bile 90 dakika koşturuyor. Benim aklımda bir profil var bu sene bekleneni veremedi ama bizde iş görür diye düşünüyorum ama alabilir miyiz acaba. Girona da asprilla denen bir eleman var tam bruma onyekuru ayarında bir topçu. Serie A'dan uzak duracaksın tehlikeli atak sayısı maç geneli 3 bile olmayıp kontra oynayan takımlar zaniolo gibi adamlar kaynıyor. Aşırı yavan bir lig bize çok benziyorlar.

Kaleci Bulka'yı 90 dakika izleyen var mı? sanki en ciddi kaleci adayımız o gibi. Ben biraz sikilss videolarına baktım uzun boylu olduğundan kaleyi kaplıyor ve çok iyi penaltı kurtarıyor. Ama kurtarışlarında topu tutmayıp sürekli yana ve yukarıya planjonladığını gördüm. Tam maçını izleyenler daha iyi değerlendirebilirler. Eskilerden Stauce vardı onu andırdı bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt