Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.034
- 90.827
- 5.093
Osimhen, Bulka, Aina, Baturina ve kapanış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper bölgesine iyi gidebilir ama ciddi bir sakatlık yaşadı sanırım acaba durumu nedir?
O zaman Zaniolo'nun sıradaki durağı deriz. Kesin denerler. Baktım da böyle oyuncular denemeye çok okeyler gibi.Como'dan topçu alamayız. Paraları var ve ilk 8 hedefliyorlar seneye. Fabregas'ı bile ikna ettiler Leverkusen'e gitmemesi için
Olabilir. Zaniolo'yu kafa kafaya gelecek bir fiyata bırakacak olsak 8-9 gibi bir bonservise, İtalya'nın yarısı denemek isterO zaman Zaniolo'nun sıradaki durağı deriz. Kesin denerler. Baktım da böyle oyuncular denemeye çok okeyler gibi.
Transferlerin erken geleceğine dair hiç umudun yok mu?eylül gelse de transferlerimize kavuşsak
Cok fena oyuncu ama bize dusmez o oyuncu. gelmek te istemez zaten. psv- eagles canli izlemistim kendisini. oyuna girer girmez etki yapti.Baris giderse yerine Noa Lang'i isterim, kalirsa yine isterim orada rekabet sart seneye 50+ mac bekliyor bizi ve 3-4 gunde mac yapmayi aliskanlik haline getirmeliyiz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi