Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 1.598
bencede forum olarak space odası açmalıyız
Dinleyici olarak hazır bulunacağım ilk speyste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede forum olarak space odası açmalıyız
Bu muhabbetle ilgili unal aysal döneminde ekonomi haberlerinde görmüştüm zenginleri bizimde epey var hatta yurt dışında bile var link bozulmuş yoksa paylaşırım, öyle durduk yere kimse topa girmez bizim camiada çünkü lise gerçeği var ,zenginleri bir şekilde halkla ilişkiler çalışmalarıyla 5 zengin olsa 2 sini harekete gecirebilsen kardir, enkalar basit örnek başkada var keza ali sabanciyi herkes eleştirir ama bu tarz adamlara yeterli ilgi gösterilmeli misal koclarin en büyük hissedarı ipek kıraç bizim üyemiz hatta bir dönem aysal yönetime alma muhabbetleri olmuştu o hanimefendi para dahi vermese kulübe çekmek için birseyler yapılabilir, fenerle bizim camiamız farklı fenerdekiler holigan olduğu için hepsi koşa koşa kendileri gidiyor kara para aklamaya ama bizde 2 3 zengini birsekilde kulübe yaklastirsak kazanan kulüp olur ki bence çok zor birsey değil sadece vizyon sahibi yönetim ve başkan gerekirForbes 100ün yarısı fenerli, sadece yönetimde olan 5 kişi var
Futbolla ilgilenen tek GSli Erden Timur
Fenerden daha fazla zenginimiz falan yok
Enka tayfası iyi GSli olsa bir şekilde topa girerlerdi yıllardır dönen bir kolpa, Bahattin D gibi
Genelde locasindan puro yakıp maç izliyorda fazlası yok beyefendiden nazi niyazi bol bizim zenginlerin tabi birazda lise kültürünün baskın olmasının etkisi var diye dusunuyorumFanatik mi en son ne zaman maça gelmiş yav.
Allah dan bide Avrupa şampiyonası Dünya kupası yok o da olmuş olsaydı bahaneleri olurdu.Avrupa da başarılı olacak takım transfer hamlelerini zamanında yapar.Transfer nöbeti başlığı ağustosun son haftasında açılsa da olur aslında.
Bizimkiler yine her zamanki gibi yaz boyunca yatıp mastürbasyon yapacak sonra paniğe girip eylülün 1’inde ise gaza basacak.
art-football-tennis-beat-politics-sex-literatureGsc olarak artık space e mi kaysak
Attım ulan yer imine olamazsak ne olacak peki heabu sene cl’de ceyrek final yapacagiz en az
saklayin msjimi
Forbes 100ün yarısı fenerli, sadece yönetimde olan 5 kişi var
Futbolla ilgilenen tek GSli Erden Timur
Fenerden daha fazla zenginimiz falan yok
Enka tayfası iyi GSli olsa bir şekilde topa girerlerdi yıllardır dönen bir kolpa, Bahattin D gibi
Sponsor karşılayacak dedikleri muhtemelen mevcut sponsorluk anlaşmalarından ön ödeme almaktır.Bizde oyuncunun maasinin bir kismini sponsor karsiliyor, yada Osimheni alirsak sponsorlar yardimci olacak denildigi an kolpa mi oluyor? Ben ondan Osimhen isine girmemize baya tirsiyorum. Bunlari kolpalayip para bizim kasadan cikarsa, gelecek sene SL yapmak bile zarar yapmadan kurtarmaz gibi. Hele devam maaslar bu hizda yükselirse.
Di maryadi maria benzeri topçu önerisi bekliyorum
sende iblissin teyzemin evladı.x'de gezeyim dedim iblis kaynıyor.