GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya depinde bence sağ beke singo sağ açık sallai seklinde çıkarsak o bölgeyi savunma açısından kapatmış oluruz solda zaten barış ve eren olacak orta sahada kesinlikle tor lem ve ilkay olmalı bu şekilde savunma zaaflarımızı minimize ederiz bence

bayern gibi 1 takıma göre rotasyonları çok zengin değil işte niye kastın anlamadım

bizde de lemina girmedi bugün oyuna
Cafer kusura bakma ama senin ısrarla anlamadığın yedekte 2 tane daha lemina olsun, bir tane barışın yabancısı olsun istenildiğin zannediyorsun. Öyle bir istek yok işte neyini anlamayıp sürekli buradan vurmaya çalışıyorsun.
Ayrıca bayern mal gibi planlama yaptıysa biz de mallık yapmak zorunda değiliz zannedersem.

Bayerne göre zayıf diyorsun bu mu zayıf daha ne olmalı mbappe falan mı yedekte oturmalı.
Sen oyuna berkanı soktun ama leminayı sokamadın değil sokmadın.
Onlar da aynı şekilde tercih yapmış Karl yerine Kim yada goretzka girse biri dışarıda kalıyor diyorum.

Bak adam misal berkan gibi kaşarlaşmış yedek yerine 17 yaşındaki bebeyi alıyor oyuna. Yeni musialasını kazanmaya çalışıyor. Kritik yer burası. 6 ay sonra adamlar ne oyuncu çıkarmış deriz sonra kendimize dönüp yedekten giren zaten 5 adam oluyor 6. ne gerek var deriz.

Sende kaliteli bu çocuk diye hissettirdiğin birini sokabilirsin oyuna. Stoper dışında 2.bir oyuncu için bunu tartışabilir miyiz?
Durum tamamen bu.

Dönüp bakıyorum yedek kulübesini klüp oyuncu kadrosunu şişiren 4-5 tane adam var gereksiz. Bnlara bakıp hala 16 kişi yeterli bela mı istiyorsunuz tavrı var sende.

palıs maçına baktım 5 dk da
bu herifi iyi bulmuşlar
herif uçan tren gibi ama tekniği fln da iyi
singo uche osimhen barışla sahada herkesi ezerdik

şuan taraftarın tek gündemi

singoyu solstoper yapmak olmalı

şuan başka bir derdiniz olmamalı!

Cafer kusura bakma ama senin ısrarla anlamadığın yedekte 2 tane daha lemina olsun, bir tane barışın yabancısı olsun istenildiğin zannediyorsun. Öyle bir istek yok işte neyini anlamayıp sürekli buradan vurmaya çalışıyorsun.
Ayrıca bayern mal gibi planlama yaptıysa biz de mallık yapmak zorunda değiliz zannedersem.

Bayerne göre zayıf diyorsun bu mu zayıf daha ne olmalı mbappe falan mı yedekte oturmalı.
Sen oyuna berkanı soktun ama leminayı sokamadın değil sokmadın.
Onlar da aynı şekilde tercih yapmış Karl yerine Kim yada goretzka girse biri dışarıda kalıyor diyorum.

Bak adam misal berkan gibi kaşarlaşmış yedek yerine 17 yaşındaki bebeyi alıyor oyuna. Yeni musialasını kazanmaya çalışıyor. Kritik yer burası. 6 ay sonra adamlar ne oyuncu çıkarmış deriz sonra kendimize dönüp yedekten giren zaten 5 adam oluyor 6. ne gerek var deriz.

Sende kaliteli bu çocuk diye hissettirdiğin birini sokabilirsin oyuna. Stoper dışında 2.bir oyuncu için bunu tartışabilir miyiz?
Durum tamamen bu.

Dönüp bakıyorum yedek kulübesini klüp oyuncu kadrosunu şişiren 4-5 tane adam var gereksiz. Bnlara bakıp hala 16 kişi yeterli bela mı istiyorsunuz tavrı var sende.
hayır

1-2 oyuncu daha olsaydı bence de iyi olurdu ama yarattığınız algı gibi öldük bittiklik bi durum asla yok abarttınız da abarttınız kaç gündür

aynı anda 4-5 eksik olursa sıkıntı yaşarız anca ki dünyada bunu yaşamayan takım yok

sıkıntıyı abdülkerimden yaşayacağız, inş toparlar

genç oyuncuyu ise hoca maalesef kullanmıyor o konuda haklısın

emre bolu izledim

acayip havalanmış bunlar lan yine 😂

saçda geçen kendini övüyordu
bu takımı konuşa konuşa ben kurdum diye 😂

nasıl bir takım kurduklarını hayal ediyorlar acaba

yarın olur da puan kaybederse ali koça güle güle deriz

Singo'nun sol ayagina bakmak lazim, eger biraz top kontrollerinde ve tek paslarda problem yasamadan sol ayagiyla topu verebiliyorsa belki sol stopere evrilebilir.

Sol ayagi tahtaysa unutun sol stoperi. Bizim dememiz ile olmuyor bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt