Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belesti yazın urfadan coktu Alanya. Bizim urfalilar daha kendi memlekinde ki oyuncudan bi haberler.alanyadaki Ogundu'yu şimdiden bağlamak lazım devre arası alıp orda kiralık bıraksınlar hatta, çok iyi oyuncu
Sane ligi dağıtır diyordunsane geleceğine keşke cerny'i alsaydık of
Cafer kusura bakma ama senin ısrarla anlamadığın yedekte 2 tane daha lemina olsun, bir tane barışın yabancısı olsun istenildiğin zannediyorsun. Öyle bir istek yok işte neyini anlamayıp sürekli buradan vurmaya çalışıyorsun.bayern gibi 1 takıma göre rotasyonları çok zengin değil işte niye kastın anlamadım
bizde de lemina girmedi bugün oyuna
![]()
Christantus Uche - Player profile 25/26
Christantus Uche, 22, from Nigeria ➤ Crystal Palace, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €15.00m ➤ * 19/05/2003 in Owerri, Nigeriawww.transfermarkt.com
palıs maçına baktım 5 dk da
bu herifi iyi bulmuşlar
herif uçan tren gibi ama tekniği fln da iyi
singo uche osimhen barışla sahada herkesi ezerdik
hayırCafer kusura bakma ama senin ısrarla anlamadığın yedekte 2 tane daha lemina olsun, bir tane barışın yabancısı olsun istenildiğin zannediyorsun. Öyle bir istek yok işte neyini anlamayıp sürekli buradan vurmaya çalışıyorsun.
Ayrıca bayern mal gibi planlama yaptıysa biz de mallık yapmak zorunda değiliz zannedersem.
Bayerne göre zayıf diyorsun bu mu zayıf daha ne olmalı mbappe falan mı yedekte oturmalı.
Sen oyuna berkanı soktun ama leminayı sokamadın değil sokmadın.
Onlar da aynı şekilde tercih yapmış Karl yerine Kim yada goretzka girse biri dışarıda kalıyor diyorum.
Bak adam misal berkan gibi kaşarlaşmış yedek yerine 17 yaşındaki bebeyi alıyor oyuna. Yeni musialasını kazanmaya çalışıyor. Kritik yer burası. 6 ay sonra adamlar ne oyuncu çıkarmış deriz sonra kendimize dönüp yedekten giren zaten 5 adam oluyor 6. ne gerek var deriz.
Sende kaliteli bu çocuk diye hissettirdiğin birini sokabilirsin oyuna. Stoper dışında 2.bir oyuncu için bunu tartışabilir miyiz?
Durum tamamen bu.
Dönüp bakıyorum yedek kulübesini klüp oyuncu kadrosunu şişiren 4-5 tane adam var gereksiz. Bnlara bakıp hala 16 kişi yeterli bela mı istiyorsunuz tavrı var sende.
Singo sağ stoper abi, Davi Sol'a geçer gibişuan taraftarın tek gündemi
singoyu solstoper yapmak olmalı
şuan başka bir derdiniz olmamalı!
Singo sağ stoper abi, Davi Sol'a geçer gibi
İyi olur, Fb şuan Bjk gibi değilse Koç sayesinde. Türk futbolundan uzaklaşmalıyarın olur da puan kaybederse ali koça güle güle deriz
saç durmadan fbye istiyordu