Adem Temir
Sarı Üye
- 12 Şubat 2010
- 522
- 704
- 2.163
hoca 3lu defansa doner o macliv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca 3lu defansa doner o macliv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor
berkan-kaan varmışdevre arası mutlaka ön libero alınması lazım
Futbol böyle bir oyun değil. İstersen 11 tane stoperle çık yine 4 tane atar Liverpool sana. Mesele doğru oyun kurgulamak. İlkay ve Sane ile de oynarsın Liverpool'a karşı. Bayern 4 hücumcu + Kimmich Goretzka ile oynuyor maçlarını senelerdir.liv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor
live karşı farklı bi mentalite ile oynamak zorundasın biz onlara karşı oynayalım dersen patates olursun geride sağlam durup geçiş kovalayacaksın başka çaresi yokFutbol böyle bir oyun değil. İstersen 11 tane stoperle çık yine 4 tane atar Liverpool sana. Mesele doğru oyun kurgulamak. İlkay ve Sane ile de oynarsın Liverpool'a karşı. Bayern 5 hücumcu + Kimmich Goretzka ile oynuyor maçlarını senelerdir.
İster istemez öyle olacak zaten. Ama Okan Buruk'a herhangi bir Avrupa maçı kurgusunda güvenim yok. Dün geceden sonra mental olarak o da dağıldı bana göre.live karşı farklı bi mentalite ile oynamak zorundasın biz onlara karşı oynayalım dersen patates olursun geride sağlam durup geçiş kovalayacaksın başka çaresi yok
aşırı moral bozucu bir başlangıç oldu liverpool maçı hedef maçı değil ama o maçta en kötü 1 farklı falan kaybetmek lazım yoksa bodo maçını da yansır ağır bi skor olursa yineİster istemez öyle olacak zaten. Ama Okan Buruk'a herhangi bir Avrupa maçı kurgusunda güvenim yok. Dün geceden sonra mental olarak o da dağıldı bana göre.
Aston Villa bu sene iyi baslamadi, benim aklimin ucunda hep Emery var. Olurda kovulursa sezon sonu icin soz kesilmeli.Geç kaldık ona da.Ben hocanın melekleri burada manu maçı falan bile yazarken Conte ve Allegri boştayken bunlardan birini almalıyız diyordum.Şimdi geldiği gibi etki edecek bir yabancı bile kalmadı Fatih hoca gelsin 1 sene sonra gitsin de ondan sonra bile gelecek hoca kalmadı dünyada direkt.Hep sistem hocaları , orta sınıf takım hocaları var.Tedesco'dan iyi 50 tane hoca vardır yine ama onlar da yetersiz artık bilemiyorum belki schmidt falan olabilir
Yine sana 4-5 atarlar. Oyun konsantrasyonu 90 dakika hiç kaybolmaması lazım, sahaya iyi dağılmak rakibe boş alan bırakmamak vs bir anlık hata yaptınmı golü yiyorsun. Aslında ligde hep böyle oynuyoruz ama rakipler de bunu değetlendirecek güç yada oyun sistemi yok, avrupada var işte.liv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor