GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor
Futbol böyle bir oyun değil. İstersen 11 tane stoperle çık yine 4 tane atar Liverpool sana. Mesele doğru oyun kurgulamak. İlkay ve Sane ile de oynarsın Liverpool'a karşı. Bayern 4 hücumcu + Kimmich Goretzka ile oynuyor maçlarını senelerdir.

Futbol böyle bir oyun değil. İstersen 11 tane stoperle çık yine 4 tane atar Liverpool sana. Mesele doğru oyun kurgulamak. İlkay ve Sane ile de oynarsın Liverpool'a karşı. Bayern 5 hücumcu + Kimmich Goretzka ile oynuyor maçlarını senelerdir.
live karşı farklı bi mentalite ile oynamak zorundasın biz onlara karşı oynayalım dersen patates olursun geride sağlam durup geçiş kovalayacaksın başka çaresi yok

Okan'ın ve takımın Avrupa'da değişmeyen algoritmaları var 3 senedir. Maça güzel hazırlanıyor olabilirler, iyi bir oyun planı olabilir. Ancak kalede görülen ilk golden sonra bu plan tamamen terk ediliyor. Kaos başlıyor, oyuncuların kafa gidiyor ne yaptıklarını bile bilmiyorlar. Orta sahalar çıkıyor forvetler giriyor. Bu takımın en çok buna çalışması lazım, gerideyken veya işler iyi gitmiyorken kontrollü bir oyun oynayabilmek. Mental olarak bu kadar zayıf olmamalıyız, bunlar Fb'nin yapacağı işler.

live karşı farklı bi mentalite ile oynamak zorundasın biz onlara karşı oynayalım dersen patates olursun geride sağlam durup geçiş kovalayacaksın başka çaresi yok
İster istemez öyle olacak zaten. Ama Okan Buruk'a herhangi bir Avrupa maçı kurgusunda güvenim yok. Dün geceden sonra mental olarak o da dağıldı bana göre.

İster istemez öyle olacak zaten. Ama Okan Buruk'a herhangi bir Avrupa maçı kurgusunda güvenim yok. Dün geceden sonra mental olarak o da dağıldı bana göre.
aşırı moral bozucu bir başlangıç oldu liverpool maçı hedef maçı değil ama o maçta en kötü 1 farklı falan kaybetmek lazım yoksa bodo maçını da yansır ağır bi skor olursa yine

Geç kaldık ona da.Ben hocanın melekleri burada manu maçı falan bile yazarken Conte ve Allegri boştayken bunlardan birini almalıyız diyordum.Şimdi geldiği gibi etki edecek bir yabancı bile kalmadı Fatih hoca gelsin 1 sene sonra gitsin de ondan sonra bile gelecek hoca kalmadı dünyada direkt.Hep sistem hocaları , orta sınıf takım hocaları var.Tedesco'dan iyi 50 tane hoca vardır yine ama onlar da yetersiz artık bilemiyorum belki schmidt falan olabilir
Aston Villa bu sene iyi baslamadi, benim aklimin ucunda hep Emery var. Olurda kovulursa sezon sonu icin soz kesilmeli.

Diger alternatif olarak Fransizlarin hocasi Deschamps geliyor. Cok ucun suredir kulup yerine milli takim hocaligi yapiyor ama Fransiz olmasi ve isimli hoca olmasi bir avantaj bana kalirsa. En azindan listemde olur.

Ben mışıl mışıl uyudum

Ama her kimki bu rezillikler devam etsin,ligde şampiyon olmaya devam edelim diye kalsın diyosa haindir.tutmayin bu takımı kardeşim

Siz ananızın karnındayken bu takim lincolnsuz,linderothsuz ve hasan sassiz şampiyon oldu 2008 de,hoca olmadan başında 11 yerliyle.

Fb o zaman da derbileri ofsayt golle kazaniyodu ,ligin son 8 haftası 6 puanlık hakem katkisi aliyodu

Almanlar dalga geçiyor Galatasaray Bundesliga2'de bile ilk 5'e giremez diyorlar. Hazırlık maçı da olsa 2.lig takımından 5 yemisligimiz var . tinerci takiminin rekorunu kırdırtmadan gitmeyecek herif

Burası Galatasaray forumu, artık herkes farkına varmalı, birilerini ölümüne savunan kim varsa ayırt etmeden hepsinden sıkıldım ve yoruldum.

Burası Okanforum değil, Icardiforum değil, Yunusakgünforum değil, burası Galatasaray forumu.

Ortada olan açık ve net şeyleri bile, egosundan kibrinden inkar eden tayfadan yorulduk hepimiz

Artık burasının Galatasaray forumu olduğunun bilinciyle davransa keşke herkes

Yunus takımda en sevdiğim topçudur mesela ama dünkü hataları sebebiyle herif eleştiriliyor saygı duyuyorum gayet normal batırdı bazı anlarda çünkü niye savunayım?

Ama bazıları var ki sosyal medyada asla ama asla eleştirmiyorlar. Maç sonrası kayboluyorlar, ilk fırsatta gelip ölümüne savunmaya devam ediyorlar

Bırakın bu işi artık abi, iyiyken iyi kötüyken kötü demek zor değil sanırım

liv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyor
Yine sana 4-5 atarlar. Oyun konsantrasyonu 90 dakika hiç kaybolmaması lazım, sahaya iyi dağılmak rakibe boş alan bırakmamak vs bir anlık hata yaptınmı golü yiyorsun. Aslında ligde hep böyle oynuyoruz ama rakipler de bunu değetlendirecek güç yada oyun sistemi yok, avrupada var işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene fatih terim,sonra arda turan formül

Niye bu kadar kırılgan ve savruksun acaba

Marsilyanin kadro cok iyiydi,lazio iyiydi

takım oyunu oynayabilen her takım bize zorluk çıkarıyor hoca buna karşı bi antitez üretemiyor bundan sonra da bu konuda bi gelişme olmayacak gibi bakalım nereye kadar sürecek bu süreç

ne oldu da rakip bi bok oynamadan 5 attı bize inanılır iş değil yaw

götüboklu karabağ ilk kez katılıp 2-0dan maç çeviriyor, gayet iyi oynadığın maçta nasıl bu kadar rahat dağılabiliyonuz tek gol yiyip bu ne kırılganlık

akıl alır gibi değil adamlar bizim boxa 19 kere girip 5 gol atmış şaka gibi istatistik

bi de oyuncu değişikliğimiz bitmiş miydi anlamadım lemina dk 55te sakatlanınca niye kimse girmedi yerine 10 kişi devam ettik?

Kim ne derse desin bizim 2 tane brezilyalı kanat modeline ihtiyacımız var yıllardır böyle 2 tane çakı gibi fuleli genç bulamadık ya teknik çıkarıyoruz kerem ve yunus gibi ya da güçlü fizikli ama kazmanın teki ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz o da barış. 2 tane şöyle shaktardakilere benzer tip lazım. Adam geçmeye yeltenecek caprazdan doğru düzgün içe katedip kaleye şut çıkarabilecek tipler, mesala rodrigez gibi ama daha iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt