En azında öyle yada böyle çıkıp bir efor harcıyor. İlk yarıda barışa gelen dağlara vurduğu pozisyonu icardiye gelse gol olurdu. Bu tarz pozisyonlar futbolun içinde yokmuş gibi ısrarla fiziksel proseslere odaklanıyoruz.
Fiziksel olduğu kadar yetenek ve zeka da içeren bir oyun olduğundan bu tarz saldırılar bence anlamsız.
Kilo var mı var, fiziksel olarak zorlanıyor mu evet zorlanıyor.
Takımın en azman dediğimiz fiziği en tepedeki adamı kucaktan kucağa gezdirdiler akşam. Yapılması gereken konu doğru kullanım.
Okanın şuursuz oyun ve kadro planını icardiden çıkarmaya gerek yok.
Keza yaklaşık 1 senedir diyorum icardi döndüğünde eskisi gibi olma olasılığı yok ama doğru kullanımda ceza sahası içi suikastçısı olarak kullanıp iş bitirebiliriz.
Fizik gerektiren hiç bir maçta özellikle tek forvetken oynayamaz. Bunu bakan zaten görüyor.
Osimhen görünce de her futbolcu neden osimhen diye mızmızlanmanın da gereği olmadığını düşünüyorum. Her oyuncu osimhen olsa bunların 1 tanesi sende olabilirdi zaten. Ha genç ve osimhen profili 3. forvet alınmalı mıydı.
@Hasan Bekir ile yaz boyu burada neredeyse ağladık öyle iki profil vardı oyuna osimhenle bile sokabileceğin oyunculardı.
Paşalarımıza kadro geniş geldi. 16 kişi var totalde 2si ahmetle yusuf zaten.
Dün akşamki kadroya göre sayayım Kaan, Jakobs, Abdül, Osimhen, Sara +çıkan 11.
Peşine sakat yarım adam hala emekleme aşamasında icardi, sol bek dışında kullanmadığı berkan, ahmet, yusuf, metehan, arda. Günayı ayrı tutuyorum oyun içi konuşuyorum.
Bak bu icardi doğru panlama ve oyuna zamanında sokma ile 25 gol atar ligde. Eskisini yakalaması bence afrika kupası zamanına falan denk gelecek en az 5 ay daha var.Kasım hayali falan kuran var geçelim. Bak ligde de kotarır bu seni problem olmaz. Hedefimiz avrupa diyen adam sezona bu kadar eksik başlamaz başlayamaz. Liste bitirmeye saatler kala kalecisini alıyorsa zaten hayal aleminde yaşatıyordur.
Rezil kepaze planlama var ve bunu kabullenmedi. Kağıdı alıp oo 18 oyuncu var yeter be diyor oyuna girenler içinde efektif 1 tane adam yok.