GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okanla beraber icardiye de ayar vermek lazim. Bura dingonun ahiri degil

Sabri Sarıoğlu bazı oyuncular 11 olmadıkları maçlarda ısınmaya katılmazlar diye normal karşılamıştı maç öncesi yorumunda.

Belli ki eskiden beri olan bir şey, nesi normal oluyor bunun orasını anlamadım.

Sane zahadan beter kazik cikti artik kabum etmek lazim. Ligi sallamiyor avrupada belki oynar dedik avrupada da sivadi
Aslında sadece Sanelik durum değil, takım tamamen kötü oynuyor. Barış-Sallai-Osimhen gibi oyuncularda fizik üstünlüğü nedeni ile ön plana çıkıyor zaten günümüz futbolu fizik üstünlüğe dönmeye başladı diyebiliriz ama tembel pas olayının bile bir sistemi var, hala söylüyorum 1. sene ne oynuyorsak 4. seneye girdik hala aynı 1. seneden şu güne önemli parçalardan kim yok? Mertens ve Muslera. Şu takım artık yani ufaktan ezbere paslaşabiliyor olması pas alan kişi daha top ayağına gelmeden aşağı yukarı kimin nerede olduğunu biliyor olmalı. Bilemiyorum vallahi, bence oyuncular bile hangi pozisyonda olması gerektiğini bilmiyor karman çorman oluyor herşey.

dipnot: Sane'yi savunmuyorum, takım genel olarak kötü, basitçe örnek forvet'e top taşıyamıyoruz pozisyona sokamıyoruz.

Takim 6 maçın 4unde kotuydu

Sane yanlış yer yapmayin

Takim 6 maçın 4unde kotuydu

Sane yanlış yer yapmayin
Ya zaten 1-2-3 oyuncu hadi bilemedin 4 oyuncu kötü dönem geçirir anlarım. Shancez kötü başladı, Torriera kötü başladı, Lemina kötü başladı, Sara 6 aydır yokları oynuyor, İlkay hadi yeni geldi, Yunus bir var bir yok, Barış aklı bir karış havada, Osimhen ilk geldiğindeki yırtcılığı ve patlayıcılığı yok, Sallai defansif oynuyor ama hücuma geçirsek onunda ne yapacağını biliyoruz, Apo bir var, bir yok, Eren ehhh işte yani çabalıyor. Hadi Sane kötü eee Torriera niye oynayamıyor? Hadi Icardi saklatlıktan yeni çıktı sert bir sakatlık geçirdi, 5-6kg fazlası var kışa kadar anca toparlar toparlarsa, ama takımın en istikrarlı oyuncusu Torriera top çalamıyor, pasları kötüleşmeye başladı yani birşeyler bozuluyor ve takım 1 gol yiyince niye mental olarak düşüyor ardı ardına 2 tane daha yiyor...

Conte keşke baskanla yine kavga etse de 10 falan verip getirebilsek ya.En büyük hayalim.Bu oyuncu grubuna neler yapardı kim bilir

Şuan Türkiye de en iyi yönetilen klüp Göztepe, sahipleri de yabancı. Bu da Türk futbolunun kurtuluş reçetesi.
Türk futbolunun Türk iş adamlarından kurtulması lazım sadece büyük takımlara odaklanmayın anadolu da ne hırsızlıklar dönüyor.

Şuan Türkiye de en iyi yönetilen klüp Göztepe, sahipleri de yabancı. Bu da Türk futbolunun kurtuluş reçetesi.
Türk futbolunun Türk iş adamlarından kurtulması lazım sadece büyük takımlara odaklanmayın anadolu da ne hırsızlıklar dönüyor.
2014 te bu kulüp battı. Tekrar batmaması için bir sebep yok. Satalım bence. Ama lise geleneği ile kulüp sahipliği dengesini nasıl kuracağız? Bu konu acilen çalışılması gereken bir konu. Ülkenin ekonomisi ile kulübün ekonomisini ayrı tutamayız.

En azında öyle yada böyle çıkıp bir efor harcıyor. İlk yarıda barışa gelen dağlara vurduğu pozisyonu icardiye gelse gol olurdu. Bu tarz pozisyonlar futbolun içinde yokmuş gibi ısrarla fiziksel proseslere odaklanıyoruz.
Fiziksel olduğu kadar yetenek ve zeka da içeren bir oyun olduğundan bu tarz saldırılar bence anlamsız.
Kilo var mı var, fiziksel olarak zorlanıyor mu evet zorlanıyor.

Takımın en azman dediğimiz fiziği en tepedeki adamı kucaktan kucağa gezdirdiler akşam. Yapılması gereken konu doğru kullanım.
Okanın şuursuz oyun ve kadro planını icardiden çıkarmaya gerek yok.

Keza yaklaşık 1 senedir diyorum icardi döndüğünde eskisi gibi olma olasılığı yok ama doğru kullanımda ceza sahası içi suikastçısı olarak kullanıp iş bitirebiliriz.
Fizik gerektiren hiç bir maçta özellikle tek forvetken oynayamaz. Bunu bakan zaten görüyor.

Osimhen görünce de her futbolcu neden osimhen diye mızmızlanmanın da gereği olmadığını düşünüyorum. Her oyuncu osimhen olsa bunların 1 tanesi sende olabilirdi zaten. Ha genç ve osimhen profili 3. forvet alınmalı mıydı. @Hasan Bekir ile yaz boyu burada neredeyse ağladık öyle iki profil vardı oyuna osimhenle bile sokabileceğin oyunculardı.

Paşalarımıza kadro geniş geldi. 16 kişi var totalde 2si ahmetle yusuf zaten.

Dün akşamki kadroya göre sayayım Kaan, Jakobs, Abdül, Osimhen, Sara +çıkan 11.
Peşine sakat yarım adam hala emekleme aşamasında icardi, sol bek dışında kullanmadığı berkan, ahmet, yusuf, metehan, arda. Günayı ayrı tutuyorum oyun içi konuşuyorum.
Bak bu icardi doğru panlama ve oyuna zamanında sokma ile 25 gol atar ligde. Eskisini yakalaması bence afrika kupası zamanına falan denk gelecek en az 5 ay daha var.Kasım hayali falan kuran var geçelim. Bak ligde de kotarır bu seni problem olmaz. Hedefimiz avrupa diyen adam sezona bu kadar eksik başlamaz başlayamaz. Liste bitirmeye saatler kala kalecisini alıyorsa zaten hayal aleminde yaşatıyordur.

Rezil kepaze planlama var ve bunu kabullenmedi. Kağıdı alıp oo 18 oyuncu var yeter be diyor oyuna girenler içinde efektif 1 tane adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt