- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
MAESTRO
Ezilir burada bence ufak bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MAESTRO
Ben orada değilim okan varken güvenmiyorum o kadar dakika alabileceğine.Şu kadroda 2000dk alamaz mıydı diyorsun
Sakatlığı cezası formsuzlugu var
En kötü 30dk kullanacağın adam en az
Hasan şaş saçmalamış bu yorumunda 30 yaşında ki torreira'ya 21 mi vereceğiz. O kadar da değil.
Yetenek olarak bakarsanız Kerem Akturkoglu'nun 10 gol 10 gol asist yaptıgı ligde, Sane 20 gol 20 asist falan yapmalı. Sane'de yetenek sorunu yok, umursamazlik ve isteksizlik var.Sane konusunda endişelerim vardı... Ama forum neredeyse Messi geliyor gibi gaza gelince bu endişelerimi yazmakta çok da ısrarcı olmamıştım... Hatta bir ara Osimhen'in dünyanın en iyi 5 santraforundan biri olması gibi, Sane'nin de en iyi beş kanattan biri olduğu bile iddia edilmişti... Sadece ona itiraz ettim diye bile baya laf yemiştim...
Tüm hızına ve yeteneğine rağmen savruk, oyun zekası ve karar verme sıkıntıları olan, takım oyuncusu olmaktan uzak ve istikrarsız biri olduğu Bayern'de kayda değer istatistik yaparken bile belliydi. Bayern'in son yıllardaki Bayern seviyesine göre bir tık düşük performansının sebeplerinden biriydi. Ha bizdeki performansı şu ana kadar hepten yetenekleri de alınmış gibi o başka... Umarım toparlar ama şimdilik çok da toparlanacakmış gibi durmuyor. Bugün oynadığı 5dk'da bile sırıttı, bak sadece bir şey yapamadı falan değil, sırıttı... Yani altyapıdan 16 yaşında çocuk sokmuşsun da heyecandan oynayamamış gibi sırıttı... Yusuf Demir kadar kötü şu ana kadar... Hatta ondan bile kötü olabilir...
"Hadi oradan ne endişen vardı" diyecekler için bunlar da zamanında Sane hakkında yazdığım iki mesaj:
Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv
Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv
Yetenek olarak bakarsanız Kerem Akturkoglu'nun 10 gol 10 gol asist yaptıgı ligde, Sane 20 gol 20 asist falan yapmalı. Sane'de yetenek sorunu yok, umursamazlik ve isteksizlik var.
Tercih ve oyun zekası problemlerine rağmen City, Bayern ve Almanya milli takımında devamlı oynamasına yetecek yeteneklere sahip bir oyuncu Sane.Tüm yeteneğine rağmen yazdım zaten... Tercih ve oyun zekası problemleri olan bir oyuncuydu iyi halinde bile... Bence sadece umursamazlık, isteksizlik mevzusu değil problem... Hatta umursamazlık biraz onun karakterinde olabilir ancak ben isteksizlik olduğunu sanmıyorum bile... İstediklerini yapamadığındaki hayal kırıklığı görülüyor mesela. İsteksiz adamın öyle tepkileri olmaz istediğini yapamayınca... İsteksiz adam sahada yürüyen ve bıkkınlık hariç duygu belirtisi vermeyen Ziyech gibi olur mesela... Neyse yani Sane hiçbir zaman çok mücadeleci, çok yırtıcı tavırlı bir oyuncu olmadı zaten. En istekli halindeki vücut dili de buydu... Sadece aşırı derecede bir formsuzluk var ve olan yeteneklerini de gösteremiyor ve bu öyle ekstrem bir form düşüklüğü ki geri dönüşü olur mu son derece şüpheli... Ancak form tutsa bile bence gelirken sandığınız kadar uçmayacak kaçmayacak, öyle her maç yoktan goller var edip ligi kıran oyuncu falan olmayacak... Formda hali bile Kerem'den öyle aman aman uzak ara üstün bir futbolcu değildi zaten maalesef... Formda Kerem 10 gol 10 asist yapıyorsa, formda Sane de onun anca bir tık üstünü yapardı işte. Ha o da bizim işimizi hayli görürdü ama o da yok şimdilik...
Tercih ve oyun zekası problemlerine rağmen City, Bayern ve Almanya milli takımında devamlı oynamasına yetecek yeteneklere sahip bir oyuncu Sane.
Bayern'de cok fazla izlemedim ama City'deki Sane'yi 50 kere izledim; Kerem, Zaha, Ziyech'den cok daha yetenekli ve hızlı bir oyuncuydu. Formda halini Turkiye liginde hiç bir takim durduramaz.
Hizini ve dribbling özelliklerini video'yu izlerseniz hatirlarsiniz.
Eksikleri hep vardi ama bizdeki sorunu eksikleri olması degil ki, sorun hiç bir seyi olmaması, bitik Cengiz Under'den bile daha bitik durumda, rakibin adeta icinden gecen Sane geldiginden beri bir tane doğru düzgün calim atamadı, bir kere sifira inip orta yapmadi, cok anormal bir durum bu.City Sane artık çok çok geçmişte kaldı... en formda hali bile City'deki iyi sezonundaki Sane olmayacak... Orada da hakkında şüpheler vardı gerçi ve o yüzden biraz da Guardiola'yla ipler koptu ama evet City Sane formda olduğu o sezon çok özel yetenekti... Sonra tekrarını pek göremedik ama maalesef... Ancak ben zaten son 2-3 yıldaki Bayern Sane'den bahsediyorum... Yine istatistiklere bakarsan gayet iyi rakamlar falan var çoğu sezonda ama işte izleyince o eksikler bence kendini baya belli ediyordu...
yagmur yaginca gocuk giyen adam sergenin tirnagi olamaz herif nasil basladiysa oyle izlemeye devam etti derbiyiBana bu kadro yeter diye oynatmadigi yusufu takimda tutup u23 transferi yaptirtmadi yoksa net iki oyuncu daha alabilirdik. Elinde dar rotasyon oldu icin Liverpool kadrosu ile cikti, mactan önce kimse neden rotasyon yapmadin diye sormamasi icin dört günlük dinlenme bize yetti dedi. Yeterki beyfendi elestiri almasin. Devre arasi gönderilmese bile sezon sonu dördüncü sampiyonluk dahi gelse gideceksin.
bizimkiler asla itiraz etmez3 Puanimi isteriz, tamam burda Orta hakemin de hatasi var ama Sergen gilin yokmu?