GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson salih ozcan yazılıyor burda neden hep ayni isimler bu kadar mi futbol ve transfer aklimiz bizim
Salih'i ayırarak söylüyorum, o muhtemelen epey bitik halde ama Gedson istenmesi normal. Ne verdiği, ne vermeyeceği belli, hem bizde hem bjkde denenmiş, performansı onaylanmış ve yaşı hala genç. Hocan 20 milyona wonderkid diye 2. lig topçusu, 30 milyona versatile adı altında stoper mi sağ bek mi belli olmayan topçular aldırdığı için millet parayı çöpe atmayalım diye garanti isimler istiyor artık. Keşke 20 yıl top oynamış, 15 yıl filan tdlik geçmişi olan takımın TD'si de taraftar kadar topçudan ve kadro planlamasından anlasaydı. O zaman tek transfer döneminde 150 milyon Euro harcattığı takıma minimum 4 tane daha adam lazım olmazdı belki. :)

Son düzenleme:
Planlamaya bak

Orijin sağ bek Arnau Martinez (çöpe çıkarılacak bir teknik bek daha!!)
Orijin sağ bek Wilfried Singo ama 6 ay içinde vazgeçtik ve stoper yapıyoz
Orijin kanat Sallai ama teknik yetersizlikten sağ bek yaptık

Öte yandan elde elle tutulur iki orijin stoper var
Bir de gerektiğinde orada oynayabilen Lemina, Singo, Kaan

Bu beş oyuncudan sadece biri solak
O da her Avrupa maçında sırıtıyor

Vallahi kafayı yersin

Planlamaya bak

Orijin sağ bek Arnau Martinez (çöpe çıkarılacak bir teknik bek daha!!)
Orijin sağ bek Wilfried Singo ama 6 ay içinde vazgeçtik ve stoper yapıyoz
Orijin kanat Sallai ama teknik yetersizlikten sağ bek yaptık

Öte yandan elde elle tutulur iki orijin stoper var
Bir de gerektiğinde orada oynayabilen Lemina, Singo, Kaan

Bu beş oyuncudan sadece biri solak
O da her Avrupa maçında sırıtıyor

Vallahi kafayı yersin
Oynatmak istediğimiz şeyi anlamamışsın
12 kişi mi oynayacağız
Beğenmiyorsan city ve reali tut

Oynatmak istediğimiz şeyi anlamamışsın
12 kişi mi oynayacağız
Beğenmiyorsan city ve reali tut
iu

Özellikle berkan ve kaan bizden gittiğinde hocayla ilgili eleştiriler bekliyorum ,yaz donemi gitmemize izin vermedi ama bizim hic oynatmadı gibi

görüyorum ki okancılar utançlarından foruma girmemeleri gerekirken hala daha insanlara mobbing uyguluyorlar ( kimin ne yazdığından bağımsız) tam ortadoğu çukuru fikirlere mobbing aşağılama küçümseme filan!

ne futbol bilgisi nede insan bilgisi nede hayatlarında bir başarı bunlarda mevcut olmamasına rağmen bu vasıflar varmış gibi davranmaları hatta insanların fikirlerine mobning uygulamaları trajikomik ve forum adına üzücü!

birde sinsi sinsi ucundan buruku eleştirip
yazın demiştim x pozisyonu eksik diyede yüzsüzce yazıyorlar :) yazın burada transfer isteyenlerin ne şımarıklığı kaldı neler neler dendi herşey tam şıkırdı hocalarına güven %100 dü bizde trolldük, birşeyide beğendik, şımarıkdık fln!

görüyorum ki okancılar utançlarından foruma girmemeleri gerekirken hala daha insanlara mobbing uyguluyorlar ( kimin ne yazdığından bağımsız) tam ortadoğu çukuru fikirlere mobbing aşağılama küçümseme filan!

ne futbol bilgisi nede insan bilgisi nede hayatlarında bir başarı bunlarda mevcut olmamasına rağmen bu vasıflar varmış gibi davranmaları hatta insanların fikirlerine mobning uygulamaları trajikomik ve forum adına üzücü!

birde sinsi sinsi ucundan buruku eleştirip
yazın demiştim x pozisyonu eksik diyede yüzsüzce yazıyorlar :) yazın burada transfer isteyenlerin ne şımarıklığı kaldı neler neler dendi herşey tam şıkırdı hocalarına güven %100 dü bizde trolldük, birşeyide beğendik, şımarıkdık fln!
Reis xte tansele saydırsana az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt