Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.197
- 25.531
- 3.183
Çok geç olmadan yangın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bertugu biz alsaydık yaAvrupa'da genç Türk forvetle kaynıyor zaten
Bizimkilere müthiş kapak olduFabrizio Here We Go‘yu girdi fb veerman isi icin
Adamlar SL oynayan takimdan oyuncu aliyor daha dönem baslamadan ama bizimki 28 Ocak diye tuttursun![]()
Ben musambayi masaya seriyorumNe muşambası arkadaş nerden buluyorsunuz böyle topçuları
Dripling yapamiyor filan olayida mantık dışı geliyor bana. Sakatlığının tek sebebi erken döndürmek ona takılmayıp bir sürü bahane sunuyolar herif erken döndürmeseydik bunlar olmazdı büyük ihtimal.ihtimal vermiyorum ya o kadar da değil
singo'yu stopere çekmek gibi bi mallık yapamayız zira adamın stoperlikle falan yakından uzaktan alakası yok
beyefendi dribbling yapamıyorsa ataklarda stoperi 3leyip rakip geçişleri engellesin yeter
Fena küfredesim var it oğlu itlereEvveettt
2 Ocak'in nedeni de resmileşmiş oldu
Yav hiçbiri ste lastik gibi uzatacak sakatların dönmesini bekliyor Avrupa'da eleniriz diyordur. 1 tane oyuncu filan alır.Bizimkilere müthiş kapak oldu
Bizim yönetimde iş yok. 40 milyon taraftara rağmen bu muameleyi görüyorsak Allah bilir bjk kadar olsaydık başımıza neler gelirdi.Fena küfredesim var it oğlu itlere
Hacıosman bizi şampiyon yapmamaya yemin etmiş
Onu istiyor zaten. Geçen sene Torreira cezalı iken Lemina yazılmadı. Avrupada mart ayını görürüz diye ödü kopuyorYav hiçbiri ste lastik gibi uzatacak sakatların dönmesini bekliyor Avrupa'da eleniriz diyordur. 1 tane oyuncu filan alır.
Yirenkyi gelsin bari ona bassinlar 20 yi. Bizim takıma uygun tarzı var
Her transfer döneminde mutlaka sağ bek alıyoruz