GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihtimal vermiyorum ya o kadar da değil

singo'yu stopere çekmek gibi bi mallık yapamayız zira adamın stoperlikle falan yakından uzaktan alakası yok

beyefendi dribbling yapamıyorsa ataklarda stoperi 3leyip rakip geçişleri engellesin yeter
Dripling yapamiyor filan olayida mantık dışı geliyor bana. Sakatlığının tek sebebi erken döndürmek ona takılmayıp bir sürü bahane sunuyolar herif erken döndürmeseydik bunlar olmazdı büyük ihtimal.

Sportif direktör olmasının avantajı transferleri dönem başlamadan bitirme şansı oluyor

Osda 20 tane adamları var daha devre arasını geç lig bitmemiş 20-30 sıkıp bir orta saha daha alıyolar hem de şlde olan psvden 28 ocağı beklemeden

Sİz de 28i bekleyin cebinizde 50 milyon yuroyla beceriksizler

okan buruk adam aldirmayacak cok net

hele gecen sene gibi zorla orta saha transferi yaptirilmasindan ödü kopuyor, gece rüyalarina falan giriyordur

dünkü sacma sapan aciklama bunun göstergesi, 28 ocagi beklemeliyiz gibi sacma bir bahane olamaz

subatta cuesta ve frankowski gibi adamlar alinir o da taraftar baskisindan

heriflerde orta saha doluyken 25‘e sl oynayan takimin as oyuncusunu cekiyorlar biz de berkan ve kaan ne zaman dönecek diye bekliyoruz

biktim bu okan hocanin sacma tavirlarindan

Bunlar en son bir ton para verip Simanski aldılar, istatistiklere baksan Polonyalı Zidane zannederdin ama gördük sonra ne olduğunu. Hollanda ve Almanya liglerinden oyuncu filan alınmaz. Yapılan istatistiğin zerre bir karşılığı yok. Hele Hollanda... Ali Akman bile çift hane skor yapmıştı orada. Gerisini siz düşünün.

Berkan beni birakin bu defa temelli gideyim demis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt