GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyaspor, Berkan Kutlu ve Ahmet Kutucu transferlerini bitiriyor. (Erdem Açıkgöz)

Oynamiyorum diye trip atan sonra en lazim oldugu zamanda ortadan kaybolan Berkan seni de yazdik

Adamin gram sucu yok? Kac macta oynatildi bu sezon? Aldigi sure 60 dakika kos koca devrede, yedegin yedegi muamelesi goruyor. Gitmek istiyorsa hakkidir.
Gitmek istemesine bir sey demiyorum

Ama son haftalarda okadar eksikle bayagi süre bulurdu bence ve faydali da olurdu

Ama ortalikta yoktu

Sakatligina inanmiyorum, zaten gidecem diye rest cekti ve sakat ayagina yatti

Berkan ve Ahmed gitmis diyorlar.

Biz hala Hakan C. icin hamle yapmayalim yav ne gerek var, cikip nenem oynar gerektiginde.
Oynamayan ama Elde en azindan ismen olan adamları da gönderdik demek. Ciddi bir transfer duyumu haberide yok 0 maşallah'ımız var valla. Şu transferlerdeki kepazeliğimizden , plansızlıgımızdan valla bezdim. Yazın zaten dogru durust bir plan yapmadın eksiksin, bari ocakta yamanı doğru dürüst yap gelişi güzel birini tutturabilecez mi bakalım bu sefer.

Oynamayan ama Elde en azindan ismen olan adamları da gönderdik demek. Ciddi bir transfer duyumu haberide yok 0 maşallah'ımız var valla. Şu transferlerdeki kepazeliğimizden , plansızlıgımızdan valla bezdim. Yazın zaten dogru durust bir plan yapmadın eksiksin, bari ocakta yamanı doğru dürüst yap gelişi güzel birini tutturabilecez mi bakalım bu sefer.
En azindan Veerman-FB transferinin erken olmasi iyi oldu, bizimkiler yalandan Atletico macini bekleyecekti simdi oyle bir bahane de kalmadi bu transferden dolayi.

11 kişi yetmiyor mu maça çıkarken?

Fenerin ortasahada 3 topçusu var yaw dalga mı geçiyosunuz çok topçu varmış da yine almışlar gibi

Asensioyu simanskiyi falan ortasahadan mı sayıyosunuz

Fabrizio Here We Go‘yu girdi fb veerman isi icin

Adamlar SL oynayan takimdan oyuncu aliyor daha dönem baslamadan ama bizimki 28 Ocak diye tuttursun :)
Serbest kalma maddesini kullanmışlar. Yoksa PSV vermezdi CL'de Newcastle, Bayern maçları var ve 8 puandaydılar. Onlar açısından ciddi sıkıntılı mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt