- 16 Haziran 2010
- 204.037
- 156.099
- 6.838
Konyaspor, Berkan Kutlu ve Ahmet Kutucu transferlerini bitiriyor. (Erdem Açıkgöz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan ve Ahmed gitmis diyorlar.
Biz hala Hakan C. icin hamle yapmayalim yav ne gerek var, cikip nenem oynar gerektiginde.
İnşallah hep ayrı çalışırlar
Adamin gram sucu yok? Kac macta oynatildi bu sezon? Aldigi sure 60 dakika kos koca devrede, yedegin yedegi muamelesi goruyor. Gitmek istiyorsa hakkidir.Oynamiyorum diye trip atan sonra en lazim oldugu zamanda ortadan kaybolan Berkan seni de yazdik
Iki tane tas gibi oyuncu, alabilirsek cok iyi olur.
O söylemin 1gun sonra patlamasi pekiFabrizio Here We Go‘yu girdi fb veerman isi icin
Adamlar SL oynayan takimdan oyuncu aliyor daha dönem baslamadan ama bizimki 28 Ocak diye tuttursun![]()
Gitmek istemesine bir sey demiyorumAdamin gram sucu yok? Kac macta oynatildi bu sezon? Aldigi sure 60 dakika kos koca devrede, yedegin yedegi muamelesi goruyor. Gitmek istiyorsa hakkidir.
Oynamayan ama Elde en azindan ismen olan adamları da gönderdik demek. Ciddi bir transfer duyumu haberide yok 0 maşallah'ımız var valla. Şu transferlerdeki kepazeliğimizden , plansızlıgımızdan valla bezdim. Yazın zaten dogru durust bir plan yapmadın eksiksin, bari ocakta yamanı doğru dürüst yap gelişi güzel birini tutturabilecez mi bakalım bu sefer.Berkan ve Ahmed gitmis diyorlar.
Biz hala Hakan C. icin hamle yapmayalim yav ne gerek var, cikip nenem oynar gerektiginde.
En azindan Veerman-FB transferinin erken olmasi iyi oldu, bizimkiler yalandan Atletico macini bekleyecekti simdi oyle bir bahane de kalmadi bu transferden dolayi.Oynamayan ama Elde en azindan ismen olan adamları da gönderdik demek. Ciddi bir transfer duyumu haberide yok 0 maşallah'ımız var valla. Şu transferlerdeki kepazeliğimizden , plansızlıgımızdan valla bezdim. Yazın zaten dogru durust bir plan yapmadın eksiksin, bari ocakta yamanı doğru dürüst yap gelişi güzel birini tutturabilecez mi bakalım bu sefer.
11 kişi yetmiyor mu maça çıkarken?Oynamayan ama Elde en azindan ismen olan adamları da gönderdik demek. Ciddi bir transfer duyumu haberide yok 0 maşallah'ımız var valla. Şu transferlerdeki kepazeliğimizden , plansızlıgımızdan valla bezdim. Yazın zaten dogru durust bir plan yapmadın eksiksin, bari ocakta yamanı doğru dürüst yap gelişi güzel birini tutturabilecez mi bakalım bu sefer.
Kesin öpucuk karsiligi veriyoruzdur. Karsiligi da Gs dusmanligi olarak geri dönuyorKonyaspor, Berkan Kutlu ve Ahmet Kutucu transferlerini bitiriyor. (Erdem Açıkgöz)
Sadece istersinHakanç yi istiyorum
Burda tek kizilacak kisi hocadirAdamin gram sucu yok? Kac macta oynatildi bu sezon? Aldigi sure 60 dakika kos koca devrede, yedegin yedegi muamelesi goruyor. Gitmek istiyorsa hakkidir.
Serbest kalma maddesini kullanmışlar. Yoksa PSV vermezdi CL'de Newcastle, Bayern maçları var ve 8 puandaydılar. Onlar açısından ciddi sıkıntılı mesela.Fabrizio Here We Go‘yu girdi fb veerman isi icin
Adamlar SL oynayan takimdan oyuncu aliyor daha dönem baslamadan ama bizimki 28 Ocak diye tuttursun![]()