GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Uzun uzun cümleler yazmaya, analiz yapmaya gerek yok; Vura vura, kıra kıra şampiyon olacağız. O kadar!

Yarım saat düşündüm işin içinden çıkamadım.

Tatava yapmaya gerek yok

10 galibiyet 2 beraberliğe şampiyonuz

fb ve bjk berabere kal diğer tüm maçları kazan hesaba gerek yok

Yada fb yi yen, 3 beraberlik al
99 puanla ikincilikten sonra Namağlup ikincilik:p

Bütçe ile olsa o işler izlemeye gerek kalmaz, bu her lig için geçerli. Daha derbi kazanmadık bu sezon ve önümüzdeki 1.5 ay kolay maç yok.

Milyarlık takımlar kimlere puan bırakabiliyor. Real Madrid Elche'ye puan bırakıyor, Münih Augsburg'a yeniliyor, illa sürprizler olabiliyor bütçeye bakıp bir zahmet yen olmuyor işte.
O Elche'nin bile belirli bir oyun planı, belirli bir sistemi, futbolcu denilebilecek topçuları var var çünkü. Bizim lig takımlarının neyi var da zorluk çıkarsın yav. TD'leri Çağdaş, Selçuk, oyuncuları no name 400-500 bin Euro'ya oynayan kişiler filan yav.

Seneye şampiyon olabilir miyiz acaba

4 yıl üst üsteyi başaramamak kötü oldu

Namağlup ligi bitirip yine şampiyon olamasalar efsanevi olurdu açıkçası. Şampiyonluğun zevkini 10X arttırırdı. Var bir hayalimiz...

Hesap yapmayın
Çünkü
Kul plan yaparken kader gülermiş
images (4) (10).webp

O Elche'nin bile belirli bir oyun planı, belirli bir sistemi, futbolcu denilebilecek topçuları var var çünkü. Bizim lig takımlarının neyi var da zorluk çıkarsın yav. TD'leri Çağdaş, Selçuk, oyuncuları no name 400-500 bin Euro'ya oynayan kişiler filan yav.
Elche'nin ne oyun planı olabilir milyarlık Real karşısında yav. Komşunun tavuğu kaz yapmayalım.

Takım değerimiz 300 milyon herkese koyup geçmeliyiz diye bir şey yok.

Forumda Elche övüldüğünü de gördüm sayende.

günümüzde savunmalar böyle LEŞ değil heis millet iyi savunuyor
Ezber yorum, kaç tane Maldini thuram Nesta stam geldi? Hmmm evet 18 tane Faroe Adaları ayarında takımlara karşı iyi savunan Ramos vardı dimi, skorer kanatlı sisteme geçilip takım olarak daha kollektif defans yapıldığı doğrudur ama eski futbolcular kalite olarak hertürlü hoplatır dostum

Elche'nin ne oyun planı olabilir milyarlık Real karşısında yav. Komşunun tavuğu kaz yapmayalım.

Takım değerimiz 300 milyon herkese koyup geçmeliyiz diye bir şey yok.

Forumda Elche övüldüğünü de gördüm sayende.
Bizim ülkedeki düşük bütçeli anadolu takımlarıyla atıyorum La Liga'daki düşük bütçeli takımların -denklem açısından söylüyorum- aynı seviyede futbol oynadığını düşünüyorsan ciddi yanılgı içerisindesin. Barcelona geçen Albacete diye bir 2. lig takımıyla oynadı kral kupasında, biraz şans yanlarında olsa turu geçiyorlardı. O takımın oynadığı futbolu bizim ligde çok övülen Göztepe bile kırk fırın ekmek yese oynayamaz. Yanlış bakıyorsun olaya. Bugün en dandik Avrupa takımları bile futbolun temel doğrularını yapıyor, belirli bir futbol anlayışları var, alt yapılarından yetenekli oyuncular çıkartabiliyorlar. O yüzden de Real'i, City'yi bile denk getirir zorlar ve hatta yener. Senin ligindeki takımlar böyle değiller. 10 dk top oynasan dağılıyorlar anında. Nasıl kıyas yapabiliyorsun ben onu anlamadım.

Geri
Üst Alt