GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşhisin nedir doktor ne kadar süre yoklar tahminen onu söyle sen bize, güzel haberler ver
Söz konusu Fener topçular olunca bir ay iyileşme süresi olan oyuncuya iki hafta iki hafta iyileşme süresi olana da bir hafta yazın ne yapar eder oynatırlar

Valla Qarabağ ile karşılaşsak maç esnasında hiç kardeş takım gibi konuşmam hele bi gol atarsak ağır girerim

Ama tabii yine de tatlı bir durum, başka bi ülkeden birilerinin sizi desteklediğini bilmek.
Bende ayni gorusteyim eger kardes takim kardes ulke bizim takimimiz gibi davraniliyorsa o zaman federasyonlar arasi anlasmalar yapilacak adimlar atilacak yoksa bu tur soylemler yapmacik geliyor zoraki misafirlik gibi hissettiriyor bana.Tabi Azerileri kardeslerimize saygisizlik anlaminda demiyorum futbol resmi bir oyun bu tur kardes millet gibi olaylarin resmi olarak kagida dokulmedigi surece hicbir anlaminin olmadigini belirtmek istedim.

VAR hakemi hakemi cagirdiginda tam neden cagirdigini söylemezse ve hakem pozisyonu ön yargisiz ve sakince izlese daha mantikli olmaz mi? Hakem belki pozisyonu görmeden yorumu duydugu an bilincalti istemeyerek manipule oluyordur.
Öyle olması gerekiyor zaten. Bizde futbolu VAR yönetiyor :)

Mesela turu geçtiğimizde göztepe maçını hıyarlar haftaiçine koydukları için ertelenecek ve Fenerbahçe o hafta muhtemelen maç fazlası ile önümüze geçecek. Onun peşindeler, öne geçip fenerbahçe liderliğe oturdu buradan vermez artık diye algı yapacaklar

Mesela turu geçtiğimizde göztepe maçını hıyarlar haftaiçine koydukları için ertelenecek ve Fenerbahçe o hafta muhtemelen maç fazlası ile önümüze geçecek. Onun peşindeler, öne geçip fenerbahçe liderliğe oturdu buradan vermez artık diye algı yapacaklar
algı yapacak zekaya sahip değiller

Sörloth hattrick yapmış. Sezon sonu eğer Icardi’den çıkıyorsak ve söylendiği gibi bonservisi 35 40 civarı ise kadroya katamaz mıyız? Osimhen’le çift forvet baya uyumlu oynar.

Sörloth hattrick yapmış. Sezon sonu eğer Icardi’den çıkıyorsak ve söylendiği gibi bonservisi 35 40 civarı ise kadroya katamaz mıyız? Osimhen’le çift forvet baya uyumlu oynar.
31 yaşındaki sörlota 40 bonservis mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt