- 22 Ağustos 2010
- 33.033
- 37.918
- 3.033
Senin ben kafanı......................
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ben kafanı......................
Söz konusu Fener topçular olunca bir ay iyileşme süresi olan oyuncuya iki hafta iki hafta iyileşme süresi olana da bir hafta yazın ne yapar eder oynatırlarTeşhisin nedir doktor ne kadar süre yoklar tahminen onu söyle sen bize, güzel haberler ver
Bende ayni gorusteyim eger kardes takim kardes ulke bizim takimimiz gibi davraniliyorsa o zaman federasyonlar arasi anlasmalar yapilacak adimlar atilacak yoksa bu tur soylemler yapmacik geliyor zoraki misafirlik gibi hissettiriyor bana.Tabi Azerileri kardeslerimize saygisizlik anlaminda demiyorum futbol resmi bir oyun bu tur kardes millet gibi olaylarin resmi olarak kagida dokulmedigi surece hicbir anlaminin olmadigini belirtmek istedim.Valla Qarabağ ile karşılaşsak maç esnasında hiç kardeş takım gibi konuşmam hele bi gol atarsak ağır girerim
Ama tabii yine de tatlı bir durum, başka bi ülkeden birilerinin sizi desteklediğini bilmek.
Vakit geçmiyor
İftardan daha çok maçı bekliyorum. Elenirsek sorumlusu benim dostlarımDaha 12 saat var renktaş bugün bitmez ya
Öyle olması gerekiyor zaten. Bizde futbolu VAR yönetiyorVAR hakemi hakemi cagirdiginda tam neden cagirdigini söylemezse ve hakem pozisyonu ön yargisiz ve sakince izlese daha mantikli olmaz mi? Hakem belki pozisyonu görmeden yorumu duydugu an bilincalti istemeyerek manipule oluyordur.
Yaw bunlar pasayi yensek lider olacaktik diyorlar. Nasil olacakti o is? Bizim averaj daha iyi.Beyler günaydın
Mesajlarıma like atmayı unutmayalım
Size o kadar engin futbol bilgimi sunuyorum
Yaw bunlar pasayi yensek lider olacaktik diyorlar. Nasil olacakti o is? Bizim averaj daha iyi.
Ayni puana gelecegi icin averaji gozetmeden konusuyorlar isleri gucleri algiYaw bunlar pasayi yensek lider olacaktik diyorlar. Nasil olacakti o is? Bizim averaj daha iyi.
algı yapacak zekaya sahip değillerMesela turu geçtiğimizde göztepe maçını hıyarlar haftaiçine koydukları için ertelenecek ve Fenerbahçe o hafta muhtemelen maç fazlası ile önümüze geçecek. Onun peşindeler, öne geçip fenerbahçe liderliğe oturdu buradan vermez artık diye algı yapacaklar
algı yapacak zekaya sahip değiller
İlgileneceğimizi sanmam. Fb şansını deneyecek bence.Sörloth hattrick yapmış. Sezon sonu eğer Icardi’den çıkıyorsak ve söylendiği gibi bonservisi 35 40 civarı ise kadroya katamaz mıyız? Osimhen’le çift forvet baya uyumlu oynar.
Osimhen çok kalıcı olmaz, yerine uygun profil olur.Sörloth hattrick yapmış. Sezon sonu eğer Icardi’den çıkıyorsak ve söylendiği gibi bonservisi 35 40 civarı ise kadroya katamaz mıyız? Osimhen’le çift forvet baya uyumlu oynar.
31 yaşındaki sörlota 40 bonservis miSörloth hattrick yapmış. Sezon sonu eğer Icardi’den çıkıyorsak ve söylendiği gibi bonservisi 35 40 civarı ise kadroya katamaz mıyız? Osimhen’le çift forvet baya uyumlu oynar.