Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.242
- 15.075
- 1.878
Kim Bayern'de saatli bombaya döndü. Iyi oynadigi maclarda bile her an sicacakmis gibi bir hali var ve taraftarlari onu sutlamayi istiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecileride bu arada berbat durumdaGol bulduğumuz sürece sıkıntı olmaz juve'nin en büyük sorunu defans. Son 5 maçta 2 ve üzeri gol yemiş adamlar. Bizde barış osimhen'in kosularindan gol bulursak rahat geçer maç. Yarım saatte 1 gol atabilirsek dağılabilirler
Perrin'i oynatacaklar diyorlar kalede.Kalecileride bu arada berbat durumda
Gümrük ile beraber ligin en kötü takımı olabilirler yaw.Antalya'nın şiddetle puana ihtiyacı varmış
fb sever böyle işleriGümrük ile beraber ligin en kötü takımı olabilirler yaw.
Yedek kalecileri oynayacak diye haberler vardı bugünKalecileride bu arada berbat durumda
Gyokeres dediğin herif portekize gitmeden önce ingilterede patır patır sahaya sıçan elemandı yav. Taraftar olarak her sene kampanya yapılmasını isterim osimhen kalsın yeterki. Şuan onun muadili yada yerini başka formatta doldurabiliriz diyebileceğimiz bir oyunu değil.Gyokeres + 50 milyona sırtımda taşırım
Ulan Real Madrid istiyor diyorum, nah alırsın.Ne Min Jae ne de Van Dijk beleşe Konate çekerim.
Zaten olmaz da lakin isterlerse 50 + Gyokeres gayet iyi. Maddi manevi her türlü güzel alış veriş olur.Gyokeres dediğin herif portekize gitmeden önce ingilterede patır patır sahaya sıçan elemandı yav. Taraftar olarak her sene kampanya yapılmasını isterim osimhen kalsın yeterki. Şuan onun muadili yada yerini başka formatta doldurabiliriz diyebileceğimiz bir oyunu değil.
Yüzündeki sakatlık sebebiyle yaşadığı gerileme ve napolinin şu sapkın başkanı olmasa bu adam aslında 3 yıl önce falan devlerin oyuncusuydu ki yazın forvet sıkıntısı yaşayan bu mal kulüplerin hala almamış olması beni hayretlere sürüklüyor.
Ek olarak bence mbappenin psg->madrid yapması osimhen transferinin madrid yolunun kapanmasına giden yol, bu adam tam Madrid kalemi.
Biz varken Real Madrid kim yav? Atmosferi görüp zehri aldı bir kereUlan Real Madrid istiyor diyorum, nah alırsın.
Ben bunu ne için yazdım anlamadimBiz varken Real Madrid kim yav? Atmosferi görüp zehri aldı bir kere![]()