- 1 Haziran 2015
- 27.588
- 19.169
- 2.148
şampiyon olamayacağımız sezon olacak elbette ama öndeyken fenere kaptırmak olmaz
tam bir rezalet olur.
tam bir rezalet olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yüzden simone idmanı görmüş arda gelmeli bunların başına.Kamp için Istanbul'u bile terk etmedik. Tembel dolu.
Bu yaz için önerim herkes memleketten online antreman yapsın. 1 Agustos'ta gelirler
Okan Buruk da Italya gördü. Adamın kafa yapısı çok rahat. Asıl şımaran kim belli oldu.o yüzden simone idmanı görmüş arda gelmeli bunların başına.
Okan Buruk da Italya gördü. Adamın kafa yapısı çok rahat. Asıl şımaran kim belli oldu.
Vallahi biraz öyle oluyor. Hakeden iyi bir takım olsa üzülürüz ama bukadar degilSerefsiz rakibimiz olmasa bu kadar umursamayiz da şu kötülük, şerefsizlik, kahpelik kazanmasın diye dertleniyoruz.
bu kulübün en büyük problemi başımızdaki lanet olası yönetim(!)şampiyonluk giderse taraftar çıldıracağı için yönetim tepkiden kaçmak adına hocayı kovar.
arda'yı getirirler.
yav ne gördü okan gitti interde yedeğin yedeği oldu bir şey öğrendiği gördüğü yok. Ligin kaşar hocası olmasının ekmeğini yiyor işte. Bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasitesi yok. Arda daha zeki ve daha dinamik denemeye değer. Simone idmanının onda birini işlese 1-2 sezon fırtınaya çevirir ekibi.Okan Buruk da Italya gördü. Adamın kafa yapısı çok rahat. Asıl şımaran kim belli oldu.
Feneri yenebilsek iş biter de. Yenebilir miyiz işte tüm mesele o...Şampiyonluğu çok zora soktuk yaa
Şampiyonluk giderse kendileride gidecek zaten sevilmiyorlar.şampiyonluk giderse taraftar çıldıracağı için yönetim tepkiden kaçmak adına hocayı kovar.
arda'yı getirirler.
Feneri yenebilsek iş biter de. Yenebilir miyiz işte tüm mesele o...
o maçtan umudum az. yenilmeyelim yeterFeneri yenebilsek iş biter de. Yenebilir miyiz işte tüm mesele o...
Sırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Benim gordugum, ve açiklamalarindan da çikardigim.yav ne gördü okan gitti interde yedeğin yedeği oldu bir şey öğrendiği gördüğü yok. Ligin kaşar hocası olmasının ekmeğini yiyor işte. Bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasitesi yok. Arda daha zeki ve daha dinamik denemeye değer. Simone idmanının onda birini işlese 1-2 sezon fırtınaya çevirir ekibi.
unutmadım ama eklediğin iyi oldu. Simone,Enriqe ve Terim birleşimi ve ağır GSli adam genç dinamik en büyük hoca olmak istiyor bütün ideal şartları karşılıyor daha ne olacak ideal aday olması için? daha iyi bir opsiyon yok bu fırsatı kaçıracağız bu okan yüzünden teklifte gelmiyor kurtulamadık şundan esir aldı kulübü vasatizmle.Sırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Defansif acidan da simone ile harmanliyo herhalde. Sadece bir kac avrupa macina bakabildim edindigim izlenim o yönde. Ukraynayi izlemiyoruz haliyle.