GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezondur hem beşiktaş hem fenere kupa kaptırmaya başladık ligde giderse winnerlık komple rafa kalkar.

şampiyonluk giderse taraftar çıldıracağı için yönetim tepkiden kaçmak adına hocayı kovar.
arda'yı getirirler.

şampiyonluk giderse taraftar çıldıracağı için yönetim tepkiden kaçmak adına hocayı kovar.
arda'yı getirirler.
bu kulübün en büyük problemi başımızdaki lanet olası yönetim(!)
Başta aklı selim ve GSı gerçekten sahiplenen birileri olsa ne saha içindeki başıboşluk ortaya çıkardı ne de kimse bize dil uzatabilirdi.
Düğme baştan yanlış iliklendi.

Okan Buruk da Italya gördü. Adamın kafa yapısı çok rahat. Asıl şımaran kim belli oldu.
yav ne gördü okan gitti interde yedeğin yedeği oldu bir şey öğrendiği gördüğü yok. Ligin kaşar hocası olmasının ekmeğini yiyor işte. Bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasitesi yok. Arda daha zeki ve daha dinamik denemeye değer. Simone idmanının onda birini işlese 1-2 sezon fırtınaya çevirir ekibi.

Bari ikinci olup cl elemeye kalsak. Abv sizin

5 maçlık lig. Rakiplere göre +2 ile başlıyoruz. Böyle bakınca biraz sakinledim... Umut fakirin ekmeği...

Feneri yenebilsek iş biter de. Yenebilir miyiz işte tüm mesele o...
o maçtan umudum az. yenilmeyelim yeter
temaslı oynayan rakibe sinme işi çıktı bu sene.
fener takımı da temaslı oynayacak. orta sahadaki oyuncular uygun.
süper kupa maçı öyle geçmişti. sinmiştik o maçta
aynı anlayışla oynarsak veririz maçı da ligi de.
farklı bir şey denemeli hoca. zamanında berkan'ı barış'ı 11 oynatıp fener'i yenmesi gibi bir şey.

yav ne gördü okan gitti interde yedeğin yedeği oldu bir şey öğrendiği gördüğü yok. Ligin kaşar hocası olmasının ekmeğini yiyor işte. Bizi bir üst seviyeye taşıyacak kapasitesi yok. Arda daha zeki ve daha dinamik denemeye değer. Simone idmanının onda birini işlese 1-2 sezon fırtınaya çevirir ekibi.
Sırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Benim gordugum, ve açiklamalarindan da çikardigim.

Defansif acidan da simone ile harmanliyo herhalde. Sadece bir kac avrupa macina bakabildim edindigim izlenim o yönde. Ukraynayi izlemiyoruz haliyle.

Sırf simone degil enrique ve terimle ile de çalıştı onu unutmussun reis. Ki oyun felsefesi oynatmak iatediği sey daha çok enrique gibi zaten. Defansif acidan da simone ile harmanliyo herhalde. Sadece bir kac avrupa macina bakabildim edindigim izlenim o yönde. Ukraynayi izlemiyoruz haliyle.
unutmadım ama eklediğin iyi oldu. Simone,Enriqe ve Terim birleşimi ve ağır GSli adam genç dinamik en büyük hoca olmak istiyor bütün ideal şartları karşılıyor daha ne olacak ideal aday olması için? daha iyi bir opsiyon yok bu fırsatı kaçıracağız bu okan yüzünden teklifte gelmiyor kurtulamadık şundan esir aldı kulübü vasatizmle.

Fener maçında 10 numaraya koyabileceğimiz 1 tane bile adam yok adamların orta sahası Kante-Guendouzi tamamen sindirecekler o maçı kazanmanın yolu Barış'ı sağ kanat yapmaktan geçer.

Paso çizgiye inip Osimhen'e doldurmamız lazım aksi durumda pozisyona bile giremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt